16 Mayıs 2013 Perşembe

GOOGLE, 15GB DEPOLAMA ALANI SUNMAYA BAŞLADI



Google, Gmail, Drive ve Google+ fotoğrafları için ücretsiz olarak sunduğu depolama alanı boyutunu tek bir paydada birleştirdi ve 15GB’a yükseltti. İşte diğer ayrıntılar:

Bulut depolama alanlarının kullanıcılar arasında popülarite kazanması ile birlikte, hizmet sağlayıcılar arasındaki rekabet de gittikçe artıyor. Google da bu hizmette Google Drive adı altında hizmet veriyordu. Depolama alanları konusunda kullanıcılarına bir hayli cömert davranan Google, güzel bir işe daha imza attı.
Buna göre artık Google Drive, Gmail ve Google+ fotoğrafları için ayrılan depolama alanı ortak hale geldi ve 15GB’a yükseltildi. Zaten bu üç servis için toplamda 15GB alan sağlayan Google (Drive 5GB, Gmail 10GB) şimdi bu alanı ortaklaştırmış oldu. Böylelikle bir hizmet için kullanmadığınız alan varsa bunu sizin için diğer önemli servise ayırma imkanınız oluyor.
Google Drive resmi blogu üzerinden açıklanan bu gelişme an itibariyle tüm kullanıcılar için uygulandı. Ayrıca Google Drive depolama sayfası da yenilenerek kota bilgisi daha açıklayıcı hale gelmiş. Burada yer alan bağlantıdan hesabınız için ilgili bilgiye ulaşabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder