9 Nisan 2013 Salı

NERO'DAN FOTOĞRAFÇILARA ÖZEL DONANIM



Nero, fotoğrafçıların hoşuna gidecek bir ürünle ‘anı yakalamanın’ keyfini yaşatmak istiyor. Nero Trigger, fotoğrafçıların hoşuna gidecek birçok ilginç özelliğe sahip. Bunlardan bir tanesi, yıldırım düşmelerini, havai fişek patlamalarını ve gökte beliren ani parlamaları fark ederek anında yakalayan ‘Lightning’ modu. Lightning, ortama göre 1 ile 99 arasında hassaslık ölçüsüne sahip ayar bulunduruyor ve fotoğraf makinesinin ani değişimleri yakalamasını sağlıyor.

‘Sound’ yani ses modu ise 1 ile 999 arasında değere sahip. Ses modu, 0 ile 999 milisaniye arasında erteleme katsayısına da sahip.
Nero Trigger’ın bir diğer özelliği, ‘Time Lapse’ yani hızlandırılmış çekim özelliği. Bu ayar ile fotoğraf makinesinin belli zaman aralıklarında çekim yapması sağlanabiliyor.
Nero Trigger, fotoraf makinesini otomatik olarak devreye sokacak ‘Laser’ moduna da sahip. Belli bir mesafeden çekilecek nesneye lazer tutan Nero Trigger, lazer ışını kırıldığı anda flaş ve kamerayı aktif hale getiriyor ve fotoğraf çekiliyor.
Nero Trigger, HDR (yüksek dinamik alan) modunda fotoğrafın düzenlenmesi için imkan sunarken, DIY (kendin yap) portuyla dışardan gelen sinyal kaynaklarıyla kamerayı aktif edebiliyor. Nero Trigger, 1999 dolardan ABD’de satışa sunuldu.

0 yorum:

Yorum Gönder