31 Ocak 2013 Perşembe

SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI CEBİNİZDE



Artan akıllı telefon kullanımı ile beraber, bu cihazlar için günlük hayatta yaptığımız işlemleri kolaylaştıracak uygulamalara her geçen gün bir yenisi ekleniyor. Bu uygulamaların sonuncusu ise İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'nın iOS kullanıcıları için hazırlanan uygulaması ISG.

App Store'dan ücretsiz olarak indirebileceğiniz bu uygulamayı ilk açtığınızda uygulama oldukça hoş bir arayüz sizleri karşılıyor. Bu arayüz üzerinden ulaşabileceğiniz 4 farklı sayfadan oluşan ISG uygulaması ile uçuşlarınızı takip edip anlık uyarı alabiliyor hatta isterseniz uçakları harita üzerinde bile izleyebiliyorsunuz.
Uygulamada yer alan "Uçuş Bilgisi" kısmında Sabiha Gökçen Havalimanı'na gelen-giden uçakları görebiliyor, isterseniz belirlediğinzi seferler hakkında detaylı bilgi alıp uçağı haritada görebiliyor ve varış şehri hakkında hava durumu verilerine ulaşabiliyorsunuz. Ayrıca isterseniz belirlediğiniz sefeler hakkında özel olarak bildirim alabiliyor ve uçuş ekranındaki değişikliklerden anlık olarak haberdar oluyorsunuz.
"Uçuş Noktaları" sayfasında ise, hangi havayolunun Sabiha Gökçen'den hangi şehirlere uçtuğunu görebiliyor ve bu havayollarının web site ve telefon bilgilerine ulaşabiliyorsunuz. "ISG'yi Keşfet" sayfasında ise havalimanı içerisindeki restoran ve kafeleri öğrenebilir, otopark ücretlerine göz atabilir, terminal haritasını inceleyebilirsiniz. Havalimanı ulaşım, otel, lounge alanları ve Duty Free hakkında bilgi ve diğer iletişim detaylarına da ulaşabileceğiniz bu uygulamanın Android versiyonu da çok yakında Google Play Store'da yerini alacak. 

0 yorum:

Yorum Gönder