13 Temmuz 2012 Cuma

THY "AVRUPA’NIN EN İYİ HAVAYOLU" ÖDÜLÜNÜ ALDI

100 değişik ülkeden 18 milyona yakın havayolu yolcusunun oyları ile verilen Skytrax ödüllerinde Türk Hava Yolları geçen yıl olduğu gibi bu yıl da “Avrupa’nın En İyi Havayolu” seçildi.

THY, 2011 yılında da Skytrax tarafından “Avrupa’nın En İyi Havayolu”, 2010 ve 2011’de de “Güney Avrupa’nın En İyi Havayolu” seçilmişti.

Londra'da düzenlenen Farnborough Havacılık Fuarı’nda açıklanan 2012 Skytrax ödülleri, Skytrax CEO’su Edward Plaisted tarafindan bugün THY Genel Müdürü Temel Kotil’e takdim edildi.

Kotil İHA'ya yaptığı açıklamada, "Bugün ikinci defa Avrupa'nın en iyi havayolu ödülünü aldık. Bizim için bu çok onur verici oldu. Geçen yıl da finalda Lufthansa, Swiss ve Türk Hava Yolları vardı. Bu sene de yine finalde aynı üç havayolu yer aldı. Türk Hava Yolları yine Avrupa'nın en iyi havayolu oldu. Öncelikle bunu sağlayan bütün THY çalışanları, TGS çalışanları, ki bizim yolcu işlemlerini yapıyor; Do&Co, ikramı gerçekleştiriyor ve bize hizmet sağlayan bütün kuruluşlara Teknik AŞ'ye teşekkür ediyoruz" dedi.

0 yorum:

Yorum Gönder