27 Ağustos 2012 Pazartesi

'DENİZ KUŞU''NU SEVDİK!

Seabird Havayolları'nın İstanbul-Alaçatı, İstanbul-Bozcaada ve Alaçatı-Bodrum karşılıklı seferlerini gerçekleştiren ''deniz kuşu'', yoğun ilgi görüyor.

Uçuşlar yüzde 85 doluluk oranıyla gerçekleşirken, haftasonu ağırlıklı olmak üzere genel olarak, her gün yoğun bir talep gözleniyor.
Seabird Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kürşad Arusan, AA muhabirinin sorularını yanıtlarken, 2,5 yıllık bir çalışmanın ardından 28 Haziran 2012 tarihinde tarifeli uçuşlarına başlayarak, deniz-kara entegre havayolu taşımacılığını ''güvenli'' bir şekilde bir araya getirdiklerini söyledi.
Uçuşların karşılıklı seferler olarak İstanbul-Alaçatı, İstanbul-Bozcaada ve Alaçatı-Bodrum olmak üzere yapıldığını anlatan Arusan, İstanbul-Alaçatı uçuşlarının 227 TL'den, İstanbul-Bozcaada uçuşlarının 147 TL'den, Bodrum-Çeşme uçuşlarının 177 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğunu kaydetti.
Arusan, haziran ayının son günlerinde ilk resmi uçuştan itibaren beklenenin ötesinde talep gördüklerini ifade ederek, ''Özellikle Bozcaada ve Bodrum uçuşları çok rağbet görüyor. Karşılanabilir fiyatlarla hizmet sunduğumuz için her gelir düzeyinden yolcularımız mevcut'' dedi.
Uçakların 19 kişilik olduğunu, ancak uçuş mesafesi artıkça uçağın alması gereken yakıtın da artması nedeniyle yolcu sayısının azaldığını belirten Arusan, uçakların konfigürasyonunun, yolcuların daha rahat seyahati için 17 kişiye göre düzenlendiğini açıkladı.
HABER TÜRK – AA

0 yorum:

Yorum Gönder