12 Temmuz 2012 Perşembe

ONE LOVE'A GERİ SAYIM BAŞLADI

Efes Pilsen tarafından 14–15 Temmuz tarihlerinde santralistanbul’da düzenlenecek olan Efes Pilsen One Love Festival 11 için geri sayım başladı. Pozitif Live tarafından düzenlenen festivalin kapıları 14:00’te açılacak.


Heyecanla beklenen festivalde müzikseverler, 14 Temmuz Cumartesi günü ana sahnede performans sergileyecek Ahmet Musluoğlu, Neyse ve Replikas ile eğlenceye hızlı bir giriş yapacak. Ardından son iki yılın en çarpıcı müzik gruplarından Yuck, Closer filminin soundtrack mimarı, “Blower’s Daughter” parçası ile büyük beğeni toplayan Damien Rice ve canlı performansı ile bir efsaneye dönüşen Kaiser Chiefs festivalcilere muhteşem bir akşam yaşatacak.

15 Temmuz Pazar günü Efes Pilsen One Love Festival; Style-Ist, Mira ve Elif Çağlar’dan sonra son dönemlerin en çarpıcı kadın vokallerinden Selah Sue’yu ve neo-soul ve dans müzik etkileşimli pop'un yeni kraliçesi Kimbra’yı ağırlayacak. Festival, Brit-Pop’un efsane gruplarından Pulp’ın çarpıcı performansı ile sona erecek. Pulp’ın konseri şu anki kadrosuyla vereceği son konser olma özelliği taşıdığı için sevenleri tarafından büyük ilgiyle bekleniyor.

14 Temmuz Cumartesi günü Social Inclusion Band, Puik's Journey, Halimden Konan Anlar, Softa, Les Males Propres, Rock'n Dark 5 Birincisi Ahali, Kolektif İstanbul ve Korhan Futaci & Kara Orkestra 2. Sahne’de olacak. 15 Temmuz Pazar günü ise Barıştık Mı, Erkin Gören, The Away Days, On Your Horizon, Kafabindünya, Sapan ve Ayyuka performans sergileyecek.

0 yorum:

Yorum Gönder