6 Temmuz 2012 Cuma

ANTONY AND THE JOHNSONS İLE YENİDEN

Günümüzün en önemli seslerinden, kabare ve avant-garde popu, etkileyici sözlerle buluşturan, çok yönlü sanatçı Antony, 19. İstanbul Caz Festivali kapsamında, 9 Temmuz Pazartesi akşamı Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde, Anthony Weeden yönetimindeki 39 kişilik Filarmonia İstanbul Orkestrası ile birlikte yeniden İstanbullu hayranlarıyla buluşacak.


Saat 21.00’de başlayacak “Cut the World” başlığını taşıyan konserde, Antony and the Johnsons, bugüne kadar yayımlanmış dört albümünden seçme şarkılarını Anthony Weeden yönetimindeki Filarmonia İstanbul eşliğinde seslendirecek. Şarkıların senfonik aranjmanları ise, American Ballet Theater için eserler bestelemiş, Björk ve Bonnie “Prince” Billy gibi sanatçılarla çalışmış genç besteci Nico Muhly, Bon Iver, Sufjan Stevens gibi önemli isimlerle çalışmış indie-classical müziğin önemli ismi Rob Moose ve Rufus Wainwright için de düzenlemeler yapmış Antony and the Johnsons’ın kemancısı Maxim Moston tarafından yapıldı.

Konserde, geleneksel müzik kalıplarının dışına çıkmaktan çekinmeyen, Talking Heads’ten David Byrne ve piyanist Joanna MacGregor gibi isimler ile Londra’da bulunan Kraliyet Senfoni Orkestrası ve BBC Filarmoni Orkestrası gibi birçok önemli orkestrayla çalışan Anthony Weeden şef olarak sahnede olacak. Antony’ye piyanosunun başında Gael Rakontodrabe eşlik edecek. Konserin genel direktörlüğünü ise Filarmonia İstanbul Orkestrası’nın müzik direktörü ve daimi şefi Hakan Şensoy üstlenecek.

Antony and the Johnsons “Cut the World” konserinin biletleri 110 TL, 90 TL, 65 TL, 50 TL ve 40 TL (öğrenci) üzerinden, BİLETİX satış kanalları ve İKSV’den satılıyor. Konser günü mekan girişinden de bilet satışı olacaktır.

0 yorum:

Yorum Gönder