22 Haziran 2012 Cuma

ENGELLİLERE İNDİRİMLİ AKARYAKIT

Samsun’da bir akaryakıt istasyonu, “Engellilere Yakın Engel Olmasın” isimli proje ile engellilere yüzde 5 indirimli yakıt kampanyası başlattı.


Sosyal sorumluluk bilinciyle hareket ettiklerini belirten Korpet Petrol İşletme Müdürü Yalçın Durmuş, Türkiye Sakatlar Derneği Samsun Şubesi üyelerine 1 yıllık yüzde 5 indirimli yakıt imkanı sağlayacaklarını açıkladı. Samsun Sakatlar Derneği’nde düzenlenen basın toplantısında yüzde 8 kar ortalaması olan bir yerde yüzde 5’lik indirimin yapıldığını belirten Yalçın Durmuş, 1 yıl sürecek kampanya çerçevesinde Samsun Sakatlar Derneği’ne üye olan özürlülere bir kart çıkartacaklarını, bu kart ile müracaat edenlere yüzde 5 indirim uygulanacağını belirtti.

1 yorum:

Kobitsa dedi ki...

Kobitsa ve Petrol Ofisi A.Ş. automatic filo yönetimi sistemi iş birliği ile şirket araçlarının,Türkiye'nin en geniş istasyon ağına sahip Petrol Ofisi istasyonları'ndan ikmal sırasında herhangi bir ödeme yapmaksızın akaryakıt alımlarını sağlayan en gelişmiş filo yönetim sisteminden firmanıza özel oluşturulacak iskonto oranı ile yakıt almak için Başvuru formunu doldurup göndermeniz akabinde, size en kısa sürede geri dönüş yapacaktır.
www.kobitsa.com
http://www.kobitsa.com/petrol_ofisi_automatic_filo_yonetimi_sistemi.html

Yorum Gönder