19 Nisan 2012 Perşembe

EV CİHAZLARINIZI DIŞARIDAN KONTROL EDİN

Cisco, bugün ve gelecekte kullanıcıların evlerindeki internet bağlantısını daha da etkili ve eğlenceli hale getirmeleri için mobil uygulama ile yönetilebilme özelliği ile Linksys® Smart Wi-Fi Routers’ın yeni serisini, tüketicilerin beğenisine sundu. Bu üç yeni Linksys Smart Wi-Fi Router, olağanüstü kablosuz performans ve maksimum veri hacmi sağlıyor. Aynı zamanda, çoklu ev ağlarının istenilen her yerde kolaylıkla yönetimini sağlayan Cisco Connect Software’in gelecek nesli olan Cisco Connect™ Cloud için de alt yapı sunuyor.

Cisco ayrıca, tüketicilere geleceğin ağ bağlantılı ürünlerinin (TV, eğlence cihazları ve ev aletleri gibi) sağlayacağı yeni deneyimler için en üst cihaz üreticileri ile işbirliği yaptığını da duyurdu.

Cisco Home Networking başkan yardımcısı ve genel müdürü Brett Wingo konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Kablosuz cihazların yaygınlaşması ve video aktarımının patlaması ev ağının öneminin altını tekrardan çizdi. Bugünün internet tüketicisinin, güvenilirlik, basitlik, yazılım, zaman ve onlarla birlikte büyüyen uygulamalar için büyük beklentileri var,” dedi.

"Zekâyı ev ağının içine sokan, yeni Linksys Smart Wi-Fi Routers, en yenilikçi ürünlerimizden. Böylece tüketicilerimiz, cihazlarını yönetmeyi ve optimize etmeyi kolaylaştıran, yeni harika deneyimler sunacak olan uygulamaların keyfini çıkartabilecekleri bir platforma sahip olacaklar.”

HD video yayını ve çoklu oyuncu oyunlarından tutun büyük dosyaları indirmeye, depolama ve yazıcı eklemeye, birden fazla cihaza bağlanmaya kadar tüketiciye birçok deneyim sunuyor. Bu gelişmiş kablosuz özellikler, 2015 yılında dünyada, 2010 yılının 7 milyar fazlası oranında 15 milyar ağa bağlı cihaz olacağını düşündürüyor. Ev ağları, eve eklenecek çok sayıda cihazın çalıştırılması için gerekli bant aralığına ve tüm bu cihazları kolaylıkla ve güvenli bir şekilde ekleyip çalıştırma becerisine gereksinim duyuyor.

Ev ağında yazılım zekâsı, uygulamalarda yeni bir kategori sağlamada, ev kullanıcıları için gitgide daha önemli hale geliyor. Linksys EA-Serileri artık mobil uygulama ile yönetilebilme özelliğine sahip. Tüketiciye tamamen yeni, ev kontrolünde, eğlencede ve korumada her zaman her yerde yeni deneyimler ve çözümler sunuyor.

Cisco Connect, basit kurulumu ve Linksys E-Series ve X-Series home routers’ın yönetimi esnasında tüketiciye kılavuzluk eden bir yazılım. Cisco Connect Express, ev ağının yönetimini akıllı telefon ve tabletlerden sağlayan, şirketin ilk mobil uygulamasıdır. Cisco Connect Software’in gelecek nesli olan Cisco Connect Cloud, yeni Linksys EA-Series ürünleri ile çalışıyor ve kullanıcıya istediği zaman istediği yerde, akıllı telefonundan, tablet uygulamasından ya da web tarayıcısından çoklu ev ağlarına giriş sağlayarak kullanım alanını artırıyor.

Kullanıcılar, misafirlere internet erişimi verebilir, ebeveyn denetimleri ayarlayabilir ve Cisco Connect Cloud’ın kullanımı kolay şifreli korunan sitesini kullanarak istedikleri zaman istedikleri yerden ağlarına cihaz ekleyebilirler. Cisco’yla beraber gelen yeni uygulamalar ve iş ortakları, bağlantılı cihazlar için ek özellikler sunacaklar. Böylece, tüketiciler, şimdi ve önümüzdeki uzun yıllar boyunca gelişmiş ev ağı deneyimlerinden faydalanabileceklerdir.

Linksys EA Serisinin, Mayıs ayında perakende mağazalarında, online perakendecilerde ve Linksys online mağazasında satışa sunulacaktır.

0 yorum:

Yorum Gönder