22 Nisan 2011 Cuma

ROCK'N COKE'A ELEKTRONİK TAKVİYE: MOBY VE MOGWAİ

Henüz programı açıklanmadan biletleri satışa sunulan Rock’n Coke’ta sahne alacak isimler bir bir belli oluyor. Festivalin son bombaları elektronik dans müziğin Amerikalı dev ismi Moby ve post-rock’ın İskoç ismi Mogwai oldu. En son 2003’te Parkorman’da bir konser veren Moby sahne performansıyla izleyenleri büyülemişti. Mogwai ise 2005’te iptal edilen İstanbul konserini 2006’da Yeni Melek’te verdiği konserle telafi etmişti.


Son açıklanan isimlerle birlikte festival listesinin son haline bakıldığında; ana sahne isimleri arasında; Motörhead, Limp Bizkit, Travis, Moby, Skunk Anansie, 2 Many Dj’s, The Kooks, Friendly Fires ve Athena yer alıyor. Alternatif sahnede açıklanan isimlerse; Thievery, Corporation, Beach House, Tunng, Gaslamp Killer, Fm Belfast, Curry & Coco ve İlhan Erşahin’s İstanbul Sessions.

Elektronik ağırlıklı Sonar sahnede ise efsane isim Mogwai, The Black Lips, Electrelane, The Qemists, Chapel Club ve Esben and the Eitch var.

16-17 Temmuz tarihlerinde Hezarfen Havaalanı’nda yapılacak Rock’n Coke’un indirimli kombine biletleri tam 120, öğrenci 70 liradan satılıyor.

0 yorum:

Yorum Gönder