9 Şubat 2011 Çarşamba

ABD'DEN THY'YE ÖDÜL

Türk Hava Yolları (THY), havacılık sektörünün önemli uluslararası yayınlarından olan Air Transport World (ATW) tarafından "Pazar Liderliği" ödülüne layık görüldü.

Havayolu endüstrisinin en prestijli ödüllerinden biri olarak kabul edilen 37'nci ATW Havayolu Endüstrisi Başarı Ödülleri, ABD'nin başkenti Washington'daki Renaissance Oteli'nde düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Törende, 2010 yılının "Pazar Lideri" seçilen THY'nin ödülü, derginin kıdemli editörü ve Avrupa Büro Şefi Kathy Buyck tarafından THY Genel Müdürü Temel Kotil'e takdim edildi.

Kotil, burada yaptığı konuşmada, THY'nin 16 bin çalışanı adına bu ödülü almaktan onur duyduğunu söyledi. Bu ödülün, THY olarak başarılarına yeni başarılar katmaları ve daha çok çalışmaları gerektiği anlamına geldiğini ifade eden Kotil, dünyanın tüm büyük kentlerini İstanbul üzerinden diğer kentlere bağlamak istediklerini, bu bağlamda şu anda 170 civarında noktaya düzenlenen sefer sayısını, yüzlerle ifade edilecek rakamlara yükseltmeyi hedeflediklerini belirtti.

Diğer bazı dallarda da çeşitli havayolu şirketlerine ödüllerin verildiği gecede, "En İyi Havayolu Şirketi" ödülüne ise Emirates Havayolları layık görüldü.

CUMHURİYET – AA

0 yorum:

Yorum Gönder