7 Ocak 2011 Cuma

'MARON 5' 17 ÜLKEDEN 5 FOTOĞRAFÇI ARIYOR!

Grammy Ödüllü Amerikalı Rock Grubu 'Maroon 5', 17 ülkeyi kapsayan 2011 dünya turnesinde yanına 5 fotoğrafçı almak istiyor.

Tanınmayan yetenekli sanatçıları ortaya çıkarmak isteyen grup, "Aşk" konulu fotoğraf yarışması düzenliyor. Kazananların 14 Şubat Sevgililer Günü’nde açıklanacağı yarışmaya katılmak isteyenler "Talenthouse" internet sitesinden başvuru yapabilecek.

Profesyonel ve ünlü birçok fotoğrafçıyla çalışma fırsatı olmasına rağmen, tanınmayan yetenekli sanatçıları ortaya çıkarmak isteyen grup, kendilerine eşlik edecek fotoğrafçıları uluslararası katılımlı bir yarışmayla belirleyecek.

Turne kapsamında İngiltere, Fransa, İtalya, Japonya ve Amerika’nın içinde bulunduğu 17 ülkede konserler verecek olan grup, "Aşk" konulu orijinal fotoğrafları çekenler arasından 5 kişi seçecek.

Yarışmaya katılmak isteyen fotoğrafçılar, 31 Ocak 2011 tarihine kadar Türkçe dil desteği mevcut olan Talenthouse internet sitesinden "http://www.talenthouse.com" Maroon 5&Dailymotion "Fotoğraf Gönder" adlı yarışmaya tıklayarak "Aşk" konulu orijinal fotoğraflarını gönderebilecek.

Yarışmayı kazananları belirlemek için 1-8 Şubat tarihleri arasında oylama yapılacak. Oylamaya internet üzerinden herkes katılabilecek. Gruba dünya turnesinde eşlik edecek 5 fotoğraf sanatçısı, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde açıklanacak ve turneye başlayan grupla birkaç hafta sonra buluşacak.

Ayrıca en yüksek oyu alan 15 katılımcıya Maroon 5 rock grubunun "Hands All Over" adlı yeni albümlerinin imzalı kopyası hediye edilecek.

Seyahat ve konaklama masrafları karşılanacak sanatçılar, ünlü rock grubunun fotoğraflarını çekmenin yanı sıra dünyayı gezme fırsatı da bulacak.

RADİKAL

0 yorum:

Yorum Gönder