26 Şubat 2010 Cuma

AVEA, KOBİ'LERİ SEVİNDİRECEK

Aveaİş'in, yeni başlattığı ''Faturana Destek'' kampanyası ile KOBİ'lere yüzde 50'ye varan indirimler sunduğu bildirildi.

Konuya ilişkin yapılan açıklamada, Aveaİş'in, yeni başlattığı ve 30 Eylül'e kadar sürecek ''Faturana Destek'' kampanyası ile KOBİ abonelerinin iletişim masraflarını düşürmeye devam ettiği belirtildi.

Kampanya kapsamında 12 aylık bağlılık imzalayan abonelerin ''HerYöne 300'', ''HerYöne 750'', ''HerYöne 1000'' ve ''İşiniz Rahat'' tarifeleri üzerinden yüzde 15 Sabit Ücret İndirimi kazandığı dile getirilen açıklamada, TümAvea ve Tümİş Ofis tarifelerine ise diğer operatörlerle yüzde 50 indirimli konuşma fırsatı sunulduğu kaydedildi.
Açıklamaya göre, İşiniz Rahat Tarifesi ile tüm Avealılarla ayda 3.500 dakika, tüm ev-iş hatları ile ayda bin dakika ve diğer operatörlerle ayda 350 dakika ücretsiz görüşülebiliyor.

HerYöne Tarifeleri ile Avealılarla, diğer operatörlerle, evle-işle; kısacası Türkiye'deki herkesle bin dakikaya kadar konuşmanın fiyatı tüm vergiler dahil 29 TL'den başlayan fiyatlarla sunuluyor. Tarifeler aynı zamanda şirket içi 5 bin dakika ücretsiz görüşme veriyor.

Tümİş Tarifesi, ayda vergiler dahil sadece 13 TL'ye, Avea şirket hatlarıyla her ay 10 bin dakika ücretsiz görüşme sunuyor.

Tümİş Ofis Tarifesi, hem tüm ev ve iş telefonlarını hem de Avea şirket hatlarını ücretsiz aramayı sağlıyor. Tarife ile aylık vergiler dahil 17 TL'ye her ay tüm Kurumsal Avealılarla 10 bin dakika, tüm ev-iş hatlarıyla 2 bin dakika ücretsiz konuşma sunuluyor.

TümAvea tarifesi ile ise Avealılarla 5 bin dakika ve 5 bin SMS 27 TL'den sunuluyor.

0 yorum:

Yorum Gönder