12 Temmuz 2010 Pazartesi

TUNCELİ'DE PLAJ KEYFİ

Tunceli'deki Munzur ve Pülümür Çayı kıyısındaki plajlar, bu yıl da dolmaya başladı. Geçen hafta sonu PKK'nın eylem yapmamasını fırsat bilen yerli turistlerin akınına uğrayan plajlarda, genç kız ve erkekli guruplar, serinlemenin keyfini yaşadı.

Bölgede ve Tunceli'de son aylarda terör olaylarının giderek tırmanış göstermesi yöre ve bölge halkı üzerinde büyük tedirginlik yaşatırken, hafta sonunu fırsat bilen vatandaşlar, Munzur ve Pülümür Çayı kıyısındaki plajlara akın etti. PKK'nın Tunceli'de hafta sonu hiçbir eylem yapmaması bölge halkını 2 günlüğüne Tunceli'ye çekti. Tunceli'de herhangi bir olayın olmadığını haber alan yüzlerce kişi, Munzur Plajlarına akın etti.

Özellikle Elazığ, Malatya, Diyarbakır, Erzincan ve Bingöl'den yüzlerce kişi hafta sonu tatilini geçirmek için Tunceli'ye gelerek Munzur ve Pülümür Çayı kıyısındaki plajlarda buz gibi soğuk nehir suyunda serinlemeye çalıştı. Hava sıcaklıklarının yaklaşık 40 dereceyi bulduğu Tunceli'de bölge halkı, nem oranının sıfır olduğu Munzur ve Pülümür Çayları ile bozulmayan doğal yapısı nedeniyle bu bölgeleri tercih ediyor. Genç, yaşlı, kız ve erkeklerin rahat ve özgürce mayolarını giyerek serinlemeye çalıştıkları, Pülümür ve Munzur Çayları kıyısındaki plajlarda, hem suya girip serinliyor, plaj voleybolu oynuyor ve yüksek sesle müzik dinleyerek eğleniyor. Munzur ve Pülümür çayları kıyısındaki plajlar, Bodrum, Alanya, Kuşadası veya Marmaris sahillerini aratmıyor.
TNN HABER

0 yorum:

Yorum Gönder