25 Nisan 2011 Pazartesi

KAN KANSERİNE EVDE BAKIM

Aferez Derneği Genel Sekreteri Doç. Dr. Fevzi Altuntaş, halk arasında kan kanseri olarak bilinen ''Multipl Miyelom'' hastalığının Türkiye'de uluslararası standartlarda tedavisinin mümkün olduğunu, bunun artık korkulacak bir hastalık olmadığını belirterek, ''Özellikle ileri yaşlardaki hastalarımıza artık evlerinde tedavi hizmeti vermeye ve tetkiklerini yapmaya başladık'' dedi.

TOROSLAR'DA 'MOZART' KONSERİ

Son 2 yıldır klasik müziği tanıtmak ve kent merkezindeki konser salonlarına gidemeyenlere ulaşmak için köy, okul, rehabilitasyon merkezleri ve tarlalara giderek konser veren ÇDSO sanatçıları, bu kez de yörüklerin çadırına konuk oldu.

ÇAĞDAŞ TÜRK SANATI ÖRNEKLERİ LONDRA'DA

İngiltere'nin başkenti Londra'daki modern sanat müzelerinden "Saatchi Gallery"de, çağdaş Türk sanatının önemli örnekleri sergileniyor.

TURKCELL YURTDIŞI TARİFELERİNDE İNDİRİM YAPTI

Turkcell, yurtdışında konuşma tarife ücretlerinde yüzde 40, internet tarife ücretlerinde yüzde 38 indirim yaptığını bildirdi.

ANTALYA'YA OYUNCAK MÜZESİ

İstanbul ve İzmir'in ardından Türkiye'nin 3'üncü Oyuncak müzesi, çocukların bayramı 23 Nisan'da Antalya'da açıldı. Tarihi Kaleiçi Yat Limanı'nda, mülkiyeti Büyükşehir Belediyesi'ne ait ve adını bahçesindeki üç palmiyeden alan handa açılan Oyuncak müzesinde, 1860'lı yıllardan 1990'lı yıllara kadar uzanan döneme ait 3 bin Oyuncak sergilenecek. Pazartesi hariç her gün saat 09. 30 ile 18. 30 arasında 5 TL, indirimli 3 TL'ye gezilebilecek olan müzenin danışmanlığını şair ve yazar Sunay Akın yaptı.