18 Ekim 2011 Salı

ÖZÜR İÇİN 100 DOLARLIK HEDİYE VERİYOR

Kanadalı mobil iletişim devi, geçtiğimiz haftaki hizmet sorunları yüzünden kullanıcılara yaşattığı rahatsızlığa karşılık 100 dolar değerinde uygulamayı ücretsiz sundu.

KAMPÜSTE SENFONİK AKŞAMLAR TURNEDE

Doğuş Grubu, 2007 yılında T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı ile imzaladığı bir protokolle başlayan Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası (CSO) ana sponsorluğu kapsamında, CSO ile 2009 yılında ilkini gerçekleştirdiği “Kampüste Senfonik Akşamlar” projesini bu yıl farklı Anadolu şehirlerine taşıyor. CSO’yu bugüne kadar gitmediği Anadolu’daki illere götürerek, bu illerde bulunan üniversiteler aracılığıyla gençlere ve bölge halkına klasik müziği sevdirmeyi hedefleyen turne, bu yıl 5 ilde gerçekleştirilecek.

ESKİŞEHİR'DE TANGO BULUŞMASI

''1. Tango Gala in Eskişehir'' isimli tango buluşması, 29-31 Aralık tarihlerinde Eskişehir'de organize edilecek.

MİNİK TUĞBA BİR GÜNLÜĞÜNE JET PİLOTU OLDU

Tehlikeli bir hastalıkla mücadele eden ve uçakları yakından görmek için dilek tutan Tuğba Taş, Bir Dilek Tut, Make-A-Wish Türkiye'ye başvurusunun ardından, Fransız askeri kökenli, özel eğitimli profesyonel pilotlardan oluşan sivil uçuş akrobasi ekibi Breitling Jet Filosu ile İstanbul Yeşilköy Askeri Havaalanı'nda bir araya geldi.