13 Şubat 2013 Çarşamba

RUS DEVLET BALESİ TÜRKİYE'YE GELİYOR



Türkiye'ye ilk kez gelecek Rus Devlet Balesi, bale tarihinin unutulmaz eserlerinden bir kolaj ve ''Kuğu Gölü'' ile 22-24 Şubat'ta TİM Show Center'da sanatseverlerle buluşacak.

ÜCRETSİZ TOPLU ULAŞIM MÜJDESİ



Başbakan Erdoğan, şehit ve gazilerin çocukları ile anne ve babaları, engellilerin refaketçileri ile 65 yaş üstü yaşlıların, toplu taşım araçlarından ücretsiz yararlanacağını söyledi. Erdoğan, şöyle konuştu:

GEZİCİ FİLMMOR KADIN FİLMLERİ FESTİVALİ 15 MART'TA BAŞLIYOR



11. Uluslararası Gezici Filmmor Kadın Filmleri Festivali, 15 Mart'ta İstanbul'da başlayacak ve 14 Nisan'da Bitlis'te son bulacak.

MİYELOM TEDAVİSİNDE UMUT VERİCİ GELİŞMELER



Plazma hücrelerinin kemik iliğinde kontrol dışı artışından kaynaklanan kötü karakterli bir hastalık olan Multipl Miyelom'un tedavisinde son yıllarda büyük gelişmeler elde edildi.

SAKARYA, OBEZ AMBULANSINA KAVUŞTU



Sağlık Bakanlığı, 112 Acil Sağlık hizmetlerinde kullanılmak üzere Sakarya'ya 5 ambulans gönderdi. Ambulanslardan biri obez veya yoğun bakım tedavisine ihtiyaç duyan hastaların nakillerinde kullanılacak.

PLAYSTATION 3'ÜN FİYATI DÜŞÜYOR



Sony'nin 20 Şubat tarihinde gerçekleştireceği etkinlikte şirketin yeni konsolu PlayStation 4'ü tanıtması beklenirken, diğer yandan bu beklenti PlayStation 3 fiyatlarına da yansıyacak gibi görünüyor.