22 Şubat 2012 Çarşamba

UNITED AIRLINES, İSTANBUL- NEW YORK UÇUŞLARINA BAŞLIYOR

Dünyanın en büyük havayolu şirketi United Airlines, İstanbul-New York arasında direkt uçuşlara 2 Temmuz 2012 tarihinden itibaren başlayacağını açıkladı.

ORANGUTANLAR İÇİN ÖZEL FİLM

"Born to be Wild 3D" (Doğuştan vahşi 3D) adlı film, orangutanları korumaya ve Endonezya'nın hızla yok olan ormanlarındaki ana yurtlarına kavuşturmaya çalışan bir kadının çabalarını anlatıyor.

DOĞANÇAY ESERİ METROPOLİTAN'DA

Burhan Doğançay’ın 1982 tarihli, ‘Ribbon Mania’ isimli eseri, New York’taki ünlü Metropolitan Museum of Art’ın daimi koleksiyonuna alındı.

PLAYSTATION VITA AVRUPA'DA SATIŞA SUNULUYOR

Sony'nin PlayStation Vita adlı yeni avuç içi oyun konsolu Avrupa'da satışa sunulacak. Nintendo 3DS'ye rakip olarak çıkarılan cihaz dört çekirdekli işlemciye ve OLED dokunmatik ekrana sahip.

TÜRKİYE GLOBAL AKLINI ÇALIŞTIRIYOR!

Dünyadaki tüm bilim adamlarına artık havuzdan ulaşılabilecek. Bilim ve ileri teknolojiye dayalı yatırımlara hız vererek ekonomiyi daha hızlı büyütmeyi hedefleyen Türkiye, dünyanın dört bir yanına dağılmış Türk bilim adamlarının envanterini çıkarıyor. Bugün gazetesinin haberine göre bu amaçla dünya ölçeğinde "Bilim insanları havuzu" oluşturulacak.

MICROSOFT, WINDOWS ÜRÜNLERİ İÇİN DESTEK SÜRESİNİ UZATTI

Ay başında yapılan değişikliklerle birlikte, Microsoft, Windows sahipleri için geçerli olan “destek” kurallarını değiştirdi.