18 Nisan 2011 Pazartesi

OKUL KANTİNLERİNDE OBEZİTE ÖNLEMİ

Antalya'da başlatılan ''Sağlıklı Kantin'' uygulaması ile kentteki okul kantinlerinde taze sıkılmış meyve suyu ile meyve satışına başlandı.       

KADIN FİLMLERİ UÇMAYA HAZIR...

14. Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali için geri sayım başladı. Mayıs ayında Ankara'da gerçekleştirilecek festival, seyircisine sinemayla bir dünya yolculuğu vaat ediyor.

BAL ORMANLARININ SAYISI ARTIYOR

Çevre ve Orman Bakanlığı, ülkenin dört bir yanında bal üretimine yönelik ormanların kurulması için çalışmalarına hız verdi.

EN İYİ SAÇ, 3 ÖDÜLLÜ PRESS

30. Uluslararası İstanbul Film Festivalinin kapanış galası ve ödül töreni, Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda yapıldı.

TÜRK ŞİRKETLERİ AKLINI KULLANDI 'AKILLI GİYSİLERLE' FARK YARATTI

X-Ray'den geçerken ötmeyen kemer, kokmayan çorap, kırışmayan takım elbise, leke tutmayan gömlek gibi 'akıllı ürünler'le fark yaratan Türk şirketleri sadece nano teknolojiyi günlük hayata uyarlamakla kalmıyor. Akıllı ürünler, Türk şirketleri rekabette de bir adım öne geçiriyor

GERİ SAYIM BAŞLADI

Vergi mevzuatının belli olmasından sonra elektrikli otoların yollara çıkması için geri sayım başladı. BD Otomotiv, Türkiye’nin ilk elektrikli araç filosunu önümüzdeki ay teslim etmeye hazırlanıyor. BD Otomotiv İcra Kurulu Başkanı Osman F. Boyner, elektrikli araçlara dönüştürülen eFiorino, eKangoo, eScudo, eTrafic ve eDucato modellerini fazla kilometre yapan lojistik şirketlerine Mayıs ayı sonunda teslim edeceklerini açıkladı. Avrupa’da 2 yıldır hafif ticari araçları elektrikliye dönüştürdüklerini belirterek, “Avrupa yollarında dolaşan BD Otomotiv imzalı 250 elektrikli aracımız var. İtalya’dan İngiltere’ye kadar birçok ülkeye elektrikli ticari araç sattık. Dönüşümü gerçekleşen bu elektrikli araçlar, 10 milyon kilometre yol kat etti. Şimdi sırada Türkiye var” diye konuştu.