20 Mart 2014 Perşembe

İSTANBUL MÜZİK FESTİVALİ'NİN 'GENÇ SOLİSTİ' 11 YAŞINDAKİ KAAN BAYSAL



İstanbul Müzik Festivali kapsamında bu yıl üçüncüsü gerçekleşen “İstanbul Müzik Festivali Genç Solistini Arıyor” projesiyle, ülke çapında genç yetenekleri keşfetmeye ve teşvik etmeye devam ediyor. Bu yıl piyano dalında yapılan projenin kazananı, festival tarihindeki en genç solistlerden biri olacak Kaan Baysal oldu.

YENİ 'STAR WARS'A GERİ SAYIM



George Lucas'ın yarattığı 'Star Wars' serisi yıllar sonra geri dönüyor. 2012'de açıklanan 3 yeni Star Wars filminin çekileceği açıklaması hayata geçti ve serinin ilk filminin çekimlerine Mayıs ayında başlanacağı açıklandı.

XBOX ONE EYLÜL’DE TÜRKİYE’DE



Microsoft, Xbox One’ı Eylül ayında Türkiye dahil 26 ülkede daha pazara sunmaya hazırlanıyor.

SONY PS4 İÇİN SANAL GERÇEKLİK BAŞLIĞINI AÇIKLADI



Sony sanal gerçeklik başlığı Project Morpheus ili ilgili detayları paylaştı.

TÜBİTAK PROJELERİ YARIŞMA SERGİSİ VAN'DA



Ortaöğretim öğrencilerinin projeleri Van Bölge Yarışma sergisi açıldı.

TUR'UN 50.ZAFER YILI



Bu yıl 50’ncisi düzenlenecek Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun tanıtım toplantısı dün İstanbul’da yapıldı. Basın toplantısına Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu, Spor Genel Müdür Yardımcısı Tamer Taşpınar, Spor Toto Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve Türk Hava Yolları Genel Müdür Yardımcısı Faruk Çizmecioğlu da katıldı. Toplantının başında, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün görüntülü mesajı yayımlandı.

"BİR DELİNİN HATIRA DEFTERİ" İSTANBUL'DA



Ankara Devlet Tiyatrosu'nun bir yapımı olan Gogol'ün ünlü oyunu "Bir Delinin Hatıra Defteri" İstanbul'da tiyatroseverlerle buluşacak.