3 Eylül 2012 Pazartesi

ECZANE 'BİR TELEFON KADAR YAKIN'


Türk Telekom, müşterilerinin en yakın eczaneye veya nöbetçi eczaneye ulaşmalarını sağlayan "Eczanen Burada" servisinin sınırlarını genişletti.

BODRUM EYLÜL'DE ŞENLENİYOR

Bodrum Kültür Sanat Topluluğu’nun (BKST) Bodrum Belediyesi himayesinde düzenlediği Bodrum Karnavalı’nın ikincisi 9- 16 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek.

EFSANE İSİMLER İSTANBUL'DA

Red Hot Chili Peppers, Stevie Wonder, Jethro Tull, Leonard Cohen eylülde geliyor.

PARALİMPİK TÜRKLERE MADALYALAR

2012 Londra Paralimpik Oyunları'na katılan Türk kafilesi, şu ana kadar, biri altın, üçü gümüş olmak üzere 6 madalya kazandı.

ÇARŞIDA FESTİVAL VAR

Karşıyaka Çarşısı “İzmir Alışveriş Festivali”yle renklendi. Festival ile birlikte işyerlerinde başlayan büyük indirim kampanyaları nedeniyle vatandaşlar mağazaları doldururken, esnafın da yüzü güldü.

'SABAHATTİN ALİ' BELGESEL OLUYOR!

Öykü, roman, derleme ve çevirileri ile Türk edebiyatının önemli isimlerinden biri olan Sabahattin Ali'nin yaşamı belgesel oldu.

THY UÇUŞLARINDA KAYISI İKRAMI

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası, THY'nin 200 uçuş noktasına yapılan yolculuklar sırasında kayısı ikram edileceğini açıkladı.

BİLİM MERKEZİ İÇİN İLK ADIM ATILIYOR


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve TÜBİTAK, tarafından atılacak imza ile Türkiye'nin en büyük bilim merkezi olacak çalışma başlayacak. 3 Eylül Pazartesi günü saat 14.00'da Sekapark'ta düzenlenecek olan imza töreni ile önemi bir adım atılacak.