1 Ağustos 2012 Çarşamba

ERMENİSTAN-TÜRKİYE SENFONİ ORKESTRASI BUGÜN BOĞAZİÇİ'NDE

Ermenistan-Türkiye Gençlik Orkestrası, yarın Boğaziçi Üniversitesi Garanti Kültür Merkezi'nde konser verecek.

"DOĞAN KARDEŞ"LE BÜYÜYENLER, BU SERGİYE DİKKAT!

Doğan Kardeş Dergisi ve yayınlarının geçmişten bugüne örneklerinin ve orijinal kitap kapaklarının yer alacağı "Yalçın Emiroğlu'ndan Günümüze Doğan Kardeş'le Büyümek" sergisi, 3 Ağustos'ta Caddebostan Kültür Merkezi'nde (CKM) açılacak.

"YÜN BEBEK" FİLMİNE VALİDEN DESTEK

Mersin Valisi Güzeloğlu'nun destek verdiği Arslanköylü Kadınlar Tiyatro Topluluğu'nca çekimleri tamamlanan "Yün Bebek" adlı film, Uluslararası Altın Koza Film Festivali'nde yarışmaya hazırlanıyor.

SİNOPALE 4 BAŞLIYOR

Bu sene dördüncü kez düzenlenecek Sinop Bienali, 24 Ağustos’ta Sinop Tarihi Cezaevi’nde açılacak sergiyle başlayacak. Türkiye ’nin İstanbul ’dan sonra ikinci bienali olma özelliği taşıyan etkinliğin bu yılki teması ‘Gölgenin Bilgeliği: Bozulmuş Bilgi Çağında Sanat’ olacak. Yerel halkın sanat üretimine aktif olarak katılmasıyla ön plana çıkan Sinopale’de bu yıl, bir çağdaş sanat sergisinin yanı sıra performanslar, gösteriler, atölye çalışmaları, çalıştaylar, seminerler, açık oturumlar, gençlik ve çocuk etkinlikleri yer alıyor.

EMİNÖNÜ-ÇENGELKÖY HATTINA EK SEFER

Şehir Hatları, köprü trafiğine alternatif oluşturması açısından Eminönü-Çengelköy hattında ek sefer düzenleyeceğini açıkladı.

BU ONUR PHELPS'İN

Londra Olimpiyatları’nda bekleneni veremeyen ABD’li rekortmen yüzücü, 4*200 metre serbest bayrak yarışında altın madalyaya uzanarak tarihe geçti. Phelps 19. madalyasını boynuna takarak Rus cimnastikçi Larissa Latynina’yı geride bıraktı.

VERGİDE SON GÜN MAĞDURLARINA MÜJDE

Motorlu Taşıtlar Vergisi'nde ikinci taksit için son ödeme tarihi 2 Ağustos'a uzatıldı.