3 Kasım 2010 Çarşamba

OPHÉLİE GAİLLARD MKM'DE

Çello sanatçısı Ophélie Gaillard, 10 Kasım Çarşamba günü saat 20.30'da Mustafa Kemal Kültür Merkezi'nde konser verecek.

'TASARIMIN DOĞASI'NDA BULUŞMA

addresistanbul, 'Tasarımın Doğası' adlı sergiyle beşinci yaşını tasarım tutkunlarıyla paylaşıyor.

FLAMİNGOLARA KULUÇKA ADASI

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir Kuş Cennetini Koruma ve Geliştirme Birliği'nin (İZKUŞ), Gediz Deltası'nda yer alan İzmir Kuş Cenneti için hazırladığı iki yeni projeyi hayata geçirecek.

KANSER HASTALARINA ÜCRETSİZ AĞRI KESİCİ

Kanserli hastaların sağlık güvencesi olup olmadığına bakılmaksızın ağrı tedavisinde kullanılan bazı ilaçlar ücretsiz temin edilecek.

ROBOTLUK İÇİN KÜÇÜK AMA İNSANLIK İÇİN BÜYÜK ADIM!

Uzayda görev yapmak üzere tasarlanan ilk insansı robot, bugün Discovery uzay mekiğinin son seferinde Uluslararası Uzay İstasyonu’na (UUİ) götürülecek.

SAĞLIK TEKNİKERLERİNE, HEMŞİRELİK YOLU AÇILIYOR

Sağlık teknikerliği bölümü ön lisans mezunlarının da açık öğretim fakültesi hemşirelik bölümünde lisans tamamlayabilecekleri bildirildi.

ZAGOR SİLAHA KARŞI BALTA SALLAYACAK

Ünlü çizgi roman kahramanı Zagor ve onun en yakın arkadaşı Çiko’nun yaratıcısı Gallieno Ferri, İstanbul’da hayranları ile buluşuyor.

DENİZLİ’DE SEVİNDİREN İHRACAT REKORU

DENİB Başkanı Süleyman Kocasert, Denizli'nin ekim ayı içerisinde 160 milyon dolarlık ihracatla rekor kırdığını bildirdi. 

FRANSIZ SANATÇI 'PARÇALI BOHÇA'SINI ESKİŞEHİR'DE AÇTI

Yaklaşık 30 yıldır Türkiye'de yaşayan ve Osmanlı-Türk kültürüne hayranlığıyla bilinen Fransız sanatçı Elisabeth Madzar, çeşitli kumaşlardan oluşan 'Parçalı Bohça' isimli sergisini Eskişehir'de açtı.