14 Ekim 2011 Cuma

JURASSİC LAND'DEN EĞİTİME DESTEK

İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü ile Talya Grup arasında dezavantajlı öğrenciler öncelikli olmak üzere 5 bin öğrencinin Jurassic Land'den ücretsiz yararlanması için protokol imzalandı.

TEKERLEKLER KANSERE KARŞI DÖNECEK

Kanserde erken teşhisin önemi konusunda toplumsal bilinci artırmayı hedefleyen Türkiye Bisiklet Federasyonu ve ilaç firması Roche, 'Meme Kanseri Farkındalık ve Bilinçlendirme Ayı' olan Ekim'de, ''Mavi Bisiklet-Kanserde Erken Tanı için Yol Açık'' kampanyasını altıncı kez düzenliyorlar.

BİFO KONSER SEZONUNU AÇIYOR

BİFO, 13 Ekim Perşembe günü gerçekleşecek sezon açılış konserinde Sanat Yönetmeni ve Sürekli Şefi Sascha Goetzel yönetiminde, Berlioz, Lalo, Strauss ve Schmitt'in 19. yüzyılda bestelenmiş eserleriyle dinleyicilere Romantik dönemin seçkin örneklerini sunacak.

'HARRY POTTER'IN STÜDYOSU ZİYARETE AÇILIYOR

Serinin sekiz filminin çekildiği Londra yakınlarındaki Warner Bros.'a ait stüdyoda 31 Mart 2012 tarihinden itibaren başlayacak turlar, Harry Potter'ın büyülü dünyasını gözler önüne serecek.

ÜNLÜ SALSA DANSÇISI MARTİNEZ İSTANBUL'A GELDİ

Ünlü salsa dansçısı Frankie Martinez, İstanbul Kongre Merkezi'nde yarın başlayacak "İstanbul Uluslararası Dans Festivali"ne katılmak için Türkiye'ye geldi.