13 Eylül 2010 Pazartesi

SİZİNLE GURUR DUYUYORUZ!

Dünya Basketbol Şampiyonası’nda A Milli Takımımız rüya takım ABD’ye 81-64 mağlup olarak Dünya 2.’si oldu. Gümüş madalya kazanan Devler tarihe geçti.

TEŞEKKÜRLER 12 DEV ADAM...
TÜRKİYE SİZİNLE GURUR DUYUYOR...

MEKSİKA'DAN UYUŞTURUCU KARTELLERİNE DARBE

Uyuşturucu kartelleri ile kanlı bir savaş yürüten Meksika, uyuşturucu çetelerine ağır darbeler indirmeye devam ediyor. İki hafta önce en çok arananlar listesinde üst sıralarda bulunan "Barbie" lakaplı Edgar Valdez'i yakalayan Meksika polisi bu kez de, "El Grande" lakaplı Sergio Villarreal'i ele geçirdi.

MARMARA'DA BALIK BOLLUĞU

1 Eylül'de ''Vira Bismillah'' diyerek denize açılan balıkçıların ağları, palamut ve hamsiyle dolu çıkıyor.

SİİRT FISTIĞI SINIRLARI AŞTI

Siirt fıstığının ürün hasadına başlandı. Piyasada 8 TL'ye rahatlıkla tüketilen yeşil Siirt fıstığının İstanbul, Ankara ve Bursa'nın yanı sıra İsveç ve Norveç'e kadar sipariş edilmesi üreticilerin yüzünü güldürdü.

İSTANBUL'UN 100 YILLIK KENTSEL VE TARİHSEL SÜRECİ

İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti Ajansı ve İstanbul Bilgi Üniversitesi ortak çalışması ile hayata geçirilen "İstanbul 1910-2010 Kent, Yapılı Çevre ve Mimarlık Kültürü Sergisi" için geri sayım başladı.

ALTIN ASLAN COPPOLA'YA, GENÇ ASLAN YÜCE'YE

67. Venedik Film Festivali'nde Altın Aslan ödülü Sofia Coppola'nın ''Somewhere'' adlı filmine verilirken, genç Türk yönetmen Seren Yüce'nin Çoğunluk adlı filmi 'Geleceğin Aslanı' adlı ödüle layık görüldü.
   

KAYIP FİLMLER ARŞİVDEN ÇIKTI

47. Uluslararası Altın Portakal Film Festivali, Türk ve dünya sinemasında saklı kalmış filmleri gün yüzüne çıkarmaya hazırlanıyor.

ARTIK HERKES ONUN GİBİ DANS EDEBİLECEK

Ubisoft şirketinin Montpellier ve Montreal'deki stüdyolarında 200 kişinin katkısıyla hazırlanan "Michael Jackson: The Experience" adlı oyunun amacı, "Pop'un kralı" kadar iyi dans edebilmek.