9 Şubat 2011 Çarşamba

'SAĞLIK ANADOLU' BİLİNÇLENDİRECEK

Sağlık Bakanlığı, TRT, Yerel ve Bölgesel Televizyonlar Birliği (YBTB) öncülüğünde organize edilen ve 17 Şubatta Denizli'den başlayacak olan ''Sağlık Anadolu'' projesi kapsamında, uzman doktorlar Türkiye'yi il il dolaşarak çeşitli sağlık konularında halkı bilinçlendirmek için konferanslar düzenleyecek. Konferanslar, TRT Anadolu ve projeye katılan yerel televizyonlar tarafından Türkiye genelinde canlı yayınlanacak.

ABD'DEN THY'YE ÖDÜL

Türk Hava Yolları (THY), havacılık sektörünün önemli uluslararası yayınlarından olan Air Transport World (ATW) tarafından "Pazar Liderliği" ödülüne layık görüldü.

2011 DÜNYA ÖYKÜ GÜNÜ KUTLANIYOR

PEN Türkiye Merkezi, "14 Şubat Dünya Öykü Günü" bağlamında 11 Şubat Cuma günü saat 17.00'de İstanbul Fransız Kültür Merkezi(FKM)'nde bir kutlama gerçekleştirecek.

ANKARA'DA TANGO ZAMANI

Ünlü tangocu çift Marcela Guevara ve Stefano Giudice, Arjantin Tango Dans Sanat ve Spor Kulübü (ARTTANGO) ile Tango Negro Dans Okullarının konuğu olarak Ankara'ya geliyor.

GELENEKSEL EL SANATLARI YAŞATILACAK

Üsküdar Belediyesi, geleneksel Türk el sanatlarının yaşatılmasına katkıda bulunmak amacıyla oluşturulacak Kandilli Geleneksel El Sanatları ve Kültür Merkezi'nin temelini 12 Şubat'ta atacak.