26 Nisan 2012 Perşembe

ÇEVRECİ "YILDIZ TÜRK"

Amerikalı Türklerin kurduğu ve Amerika Birleşik Devletleri, Kanada ve Türkiye’de faaliyet gösteren Türk – Amerikan Dernekleri Birliği (The Assembly of Turkish – American Associations – ATAA) akademik ve kişisel başarılarından dolayı KuzeyDoğa Derneği Başkanı Doç. Dr. Çağan Şekercioğlu’nu Star Turk (Yıldız Türk) seçti.

KARİKATÜR YARIŞMA SERGİSİ BU KEZ DOĞUŞ'TA

Aydın Doğan Vakfı tarafından her yıl düzenlenen serbest konulu 'XXVIII. Aydın Doğan Uluslararası Karikatür Yarışması Sergisi', bugün Doğuş Üniversitesi Acıbadem'deki Fuaye Salonu'nda açılıyor. 10 Mayıs 2012 tarihine kadar gezilebilecek olan sergi ödül töreniyle birlikte açıldığından bu yan Türkiye'yi geziyor.

ONE LOVE'IN İLK SÜRPRİZLERİ AÇIKLANDI

14-15 Temmuz tarihlerinde santralistanbul’da 11’incisi düzenlenecek olan Efes Pilsen One Love Festival, bu yıl yine yaza damgasını vurmaya hazırlanıyor.


KADININ ADI ARTIK VAR

Doğan Kitap tarafından Duygu Asena’nın anısına düzenlenen Duygu Asena ‘Kadının Hâlâ Adı Yok’ Roman Ödülü, dün Hilton Oteli’nde düzenlenen törende Pelin Özer’e verildi.

DEPRESYON İÇİN BİLGİSAYAR OYUNU GELİŞTİRİLDİ

Yeni Zelanda'daki Auckland Üniversitesi'nden bilimadamlarının geliştirdiği 3 boyutlu "Sparx" adlı oyunda, gençlerin kendilerine benzeyen karakterler seçerek depresyonun belirtilerini ve rahatlama yollarını keşfetmeleri amaçlanıyor.

2011 TÜRKİYE GAZETECİLİK BAŞARI ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNE VERİLDİ

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti'nin (TGC) bu yıl 52.'sini düzenlediği ''2011 Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri'' törenle sahiplerine verildi.

GOOGLE DRIVE RESMİ OLARAK DUYURULDU

Google'ın bulut hizmeti olan Google Drive resmi olarak duyuruldu. Google, herkese ücretsiz olarak 5 GB depolama alanı sunuyor. Bulutta rekabet giderek kızışıyor.