26 Temmuz 2011 Salı

SULTANAHMET'TE BİSİKLET ZAMANI

Türkiye'de ilk kez Kayseri'de başlanan; ancak vatandaşlardan beklenen ilgiyi görmeyen kiralık bisiklet uygulaması, şimdi Sultanahmet'te..

AVRUPA'NIN EN İYİ PLAJI TÜRKİYE'DEN

Dalyan'da bulunan İztuzu Plajı, Hollanda merkezli tatil değerlendirme internet sitesi Zoover ile hava tahminleri şirketi Meteovista'nın birlikte düzenlediği araştırmada, Avrupa'nın en iyi plajı seçildi.Şirket tarafından yapılan yazılı açıklamada, Portekiz'deki Monte Gardo Plajı'nın 2. Yunanistan'daki Stalis Plajı'nın da 3. olduğu belirtildi.

''ROCK'N FRAME!'' SERGİSİ KEMANCI'DA!

Popüler fotoğrafçı Mehmet Turgut’un ''rock'' fotoğrafları; ''Rock’n Frame'' adı altında, yaşayan bir müzik mekanı olan Taksim Kemancı Rock Bar’da sergilenecek.

TTNET'TEN BEDAVA İNTERNET

TTNET, Türkiye genelinde interneti olmayanlar için 2 ay sınırsız ve ücretsiz internet hizmeti sunduğu kampanyayla, eve veya ofise internet bağlatmak isteyenlerin karar vermesini kolaylaştırıyor. Kampanya kapsamında 2 ay boyunca internet hizmeti ücreti, bağlantı ücreti, vergiler ve modem ücreti alınmıyor.

'AKILLI DURAK'LAR KARGAŞAYI BİTİRDİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kent merkezindeki otobüs duraklarına dijital tabelalar koyuyor. Dijital tabelalar sayesinde vatandaşlar LCD ekrandan, belediye otobüsleri ve halk otobüslerinin nerede olduğunu takip edebilecek. Kocaeli kent merkezindeki halk otobüsleri durağına toplam 15 adet dijital tabela monte eden Büyükşehir, ileride bu sistemi sesli hale getirecek.