22 Mart 2013 Cuma

CUMARTESİ IŞIKLAR BİR SAAT KAPANIYOR



WWF’in 150’den fazla ülkede düzenlediği dünyanın en büyük çevre hareketi Dünya Saati 23 Mart Cumartesi günü gerçekleştirilecek. 23 Mart Cumartesi akşamı saatler 20.30’u gösterdiğinde tüm dünyada ışıklar bir saatliğine kapanıyor. Dünya Saati katılımcıları dunyasaati.org sitesinde doğayla uyumlu yaşam için harekete geçiyorlar.

İSTANBUL'DA KONSER VERECEK



Rock müziğin efsanevi isimlerinden Mark Knopfler, 27 Nisan'da Ülker Sports Arena'da hayranlarıyla buluşacak.

LÖSEMİDE HÜCRE TEDAVİSİ UMUDU



New York’taki Memorial Sloan-Kettering kanser merkezinde geliştirilen yöntemle, hastaların hücreleri genetik olarak değiştiriliyor ve böylece bağışıklık sistemi kansere karşı güçleniyor. Tedavinin uygulandığı bir lösemi hastası, sadece sekiz günde kanserin etkilerinden kurtuldu.

ELEKTRONİK MÜZİĞİN FARKLI TINILARI SALON'DA



Farklı müzik tarzlarına sahnesinde yer açan Salon, bu hafta sonu takipçilerini techno ve elektronik soul'la buluşturacak.

PİRİ REİS’İN GİZEMİ SERGİYE İLHAM VERDİ



UNESCO, 2013 yılını Piri Reis’in Dünya Haritası’nın 500. yılı olarak ilan etti. İstanbul Exhibitions, Boyut Yayınları ve Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi bir araya gelerek bir sergi hazırladı: ‘Piri Reis ve 1513 Dünya Haritası: 500 Yılın Gizemi’

CANON'DAN ÜRETİLMİŞ EN HAFİF VE KÜÇÜK DSLR FOTOĞRAF MAKİNESİ, "EOS 100D/REBEL SL1"



Çok yakın bir zamana kadar hakkında hiçbir bilgi olmayan ve üretilmiş en hafif ve küçük DSLR fotoğraf makinesi modeli olarak gösterilen EOS 100D/Rebel SL1, Canon tarafından bügün sabah saatlerinde resmi olarak duyurdu.