19 Ağustos 2014 Salı

SERİYE EK KISIM GELİYOR



Dünya çapında geniş bir hayran kitlesine sahip olan fantastik seri Game of Thrones’un yazarı George RR Martin, kitaplarda yer vermediği bazı kısımları kısa bir öykü olarak yayımlatabileceğini açıkladı.

DÜNYANIN EN YAŞANABİLİR KENTLERİ



The Economist Intelligence Unit tarafından dünyanın 140 şehrinde yapılan anketlerle dünyanın en yaşanabilir kentleri seçildi.

TURHAN SELÇUK KARİKATÜR YARIŞMASI ÖDÜLLERİ VERİLDİ



Milas Belediyesi tarafından bu yıl 4'üncüsü düzenlenen Uluslararası Turhan Selçuk Karikatür Yarışması'nda dereceye girenlere Atatürk Kültür Merkezi Açık Hava Sahnesi'nde düzenlenen törende ödülleri verildi.

SİNEMALI PARİS, PARİSLİ SİNEMA!



Kimileri için aşkın şehri Paris, aslında sinema aşkının da Avrupa 'daki başkenti. Yönetmenlerin en güzel filmlerine imza attıkları, güzel aktrislerin, yakışıklı aktörlerin en iyi performanslarını sergileyip sokaklarında turladıkları bu şehir, sevdiğimiz birçok filmin de ana mekanı. Peki çok sevdiğiniz bir filmi izlerken, kendinizi hiç filmin geçtiği mekanda hayal ettiniz mi?

KANSER SAVAŞÇISI BEBE ASPİRİNİ



Acıbadem Adana Hastanesi Tıbbi Onkoloji Uzmanı Prof. Dr. Hüseyin Abalı, en eski ilaçlardan biri olan aspirinin bazı kanser türlerine karşı koruyucu etkisi olduğunu söyledi.

DÜNYANIN EN BÜYÜĞÜ ANTALYA'DA YAPILACAK



Antalya'da önümüzdeki yıl minimum yüksekliği 23,5 metre olması planlanan dünyanın en büyük kum heykeli yapılacak.