30 Nisan 2014 Çarşamba

ÇİZGİNİN YOLCULUĞU SANATSEVERLERLE BULUŞUYOR



İstanbul yeni bir sanat galerisine daha kavuşuyor. addresistanbul Dekorasyon Merkezindeki “Galeri Bir İmza” Sanat Galerisi 3 Mayıs Cumartesi günü aralarında dünya çapında klasik ve modern sanatlarda isim yapmış sanatçıların oluşturduğu “Çizginin Yolculuğu” adlı karma sergi ile sanatseverlerin beğenisine sunuluyor.

KÖYDE TİYATRO SEVİNCİ



Batman 5. Tiyatro Günleri Festivali kapsamında Kozluk ilçesine bağlı Zilan köyünde oyun sahnelendi.

100%FEST'E KAISER CHIEFS DE GELİYOR!



100%FEST önceki haftalarda açıkladığı headliner'lar Soundgarden ve Massive Attack'ten sonra üçüncü headliner olarak Kaiser Chiefs'i açıkladı.

PİRİNÇ YAŞLANDIRMAYI GECİKTİRİYOR



Yapılan araştırmalar, pirincin içeriğindeki hücre yenileyiciler sayesinde yaşlanmayı önlediğini ortaya koydu.

YILDIZ SAVAŞLARI 7: EFSANE OYUNCULAR YENİDEN KAMERA KARŞISINDA



Mayıs ayında Londra yakınlarındaki Pinewood Stüdyolarında çekimine başlanacak olan yedinci film için Star Wars dünyasına damgalarını vuran Harrison Ford, Carrie Fisher ve Mark Hamill bir araya geliyor.

ÇOCUKLARIN BEYİN GELİŞİMİ İÇİN GÜNDE İKİ BARDAK SÜT



Çocukların beyin gelişiminde sütün önemi bir kez daha kanıtlandı. Araştırmaların sonuçlarına göre günde çocukların tüketeceği iki bardak süt ile beyin gelişimine katkı sağlamak mümkün.

KIZILAY ÖĞRENCİLERİ BEDAVA GİYDİRECEK



Türk Kızılayı ve Yıldız Teknik Üniversitesi, ihtiyaç sahibi öğrenci ve velilerin en büyük ihtiyaçlarından biri olan giysi sorununa el attı.

TEKNOLOJİK ÜRÜN YATIRIMLARINA DESTEK



Ar-Ge ve yenilik projeleri sonucu ortaya çıkan teknolojik ürünlere yönelik yatırımlara, makine ve teçhizat, kredi faiz ve işletme gideri desteği sağlanacak.
Buna göre, küçük işletmelere, yatırım proje tutarının en fazla yüzde 40'ı kadar makine ve teçhizat desteği sağlanacak, söz konusu destek tutarı 5 milyon lirayı geçemeyecek.