23 Mart 2011 Çarşamba

HARVARD EĞİTİMİ 'AYAĞINIZA GELİYOR'

Açık Üniversite, İngiltere'de öğrencilerin evlerinden çalışmasına izin veren en büyük üniversite. Kurum, internet üzerinden verilen sertifika programlarının da öncülerinden.

"SAĞLIĞIN DOĞASI"NI KEŞFEDİN

Çamtepe Ekolojik Yaşam Eğitim, Araştırma, Uygulama ve Gösterim Merkezi, yaşamlarımız boyunca doğa üzerinde bıraktığımız olumsuz etkiyi en aza indirebilmenin yollarını ve bıraktığımız olumsuz etkinin olumluya çevrilebileceğini göstermek; Bu yönde çözümler oluşturmak, var olan çözümleri paylaşarak çoğalmasını sağlamak amacıyla oluşturuldu.

112 NAVİGASYON İLE ACİL MÜDAHALE

'112 El Bilgisayarı ve Navigasyon Sistemi' yle ambulanslarda yapılan tüm çalışmalar merkezden izlenerek anında müdahale edilmesine imkan sağlanacak. ve İzmir İl Sağlık Müdürü Mehmet Özkan, düzenledikleri basın toplantısıyla sistemi tanıttı.

ORTA DÜNYA'DAN İLK KARELER

Yüzüklerin Efendisi serisinde yer alan Hobbit'lerin filminden ilk kareler yayınlandı. The Hobbit filmiyle birlikte seyirci Orta Dünya'ya geri dönüş yaşayacak.

SANATA 15 BİN METREKERAKE AYRILDI

Garanti Bankası; Garanti Galeri, Osmanlı Bankası Müzesi ve Platform Garanti’den oluşan kurumlarını bir çatı altında toplayarak Garanti Kültür A.Ş’yi kurdu. Bu birliktelikten iki mekan çıktı ortaya; Salt Beyoğlu ve Salt Galata. Böylece sanata 15 bin metre kare alan açılmış olacak.

60 BİN ESNAFA MÜJDE

60 bin esnafın kooperatiflere olan 490 milyon TL'lik borcu yeniden yapılandırılacak.