4 Mart 2014 Salı

COLDPLAY'İN YENİ ALBÜMÜ MAYIS'TA



Dünya ünlü müzik grubu Coldplay, 'Ghost Stories' adını verdikleri yeni albümlerini 19 Mayıs’ta yayınlayacaklarını duyurdu.

“365 GÜN ATATÜRK” TAKVİMİ ARTIK FACEBOOK VE TWİTTER’DA



Atatürk’e ait özel arşiv fotoğrafıyla birlikte tarihte o gün Atatürk’ün hayatında yaşanan önemli gelişmeleri kullanıcısıyla paylaşan “365 Gün Atatürk” takvimine cep telefonu ve tabletlerin ardından artık Facebook ve Twitter hesaplarından da erişilebiliyor. Facebook üzerinden www.facebook.com/365GunAta , Twitter üzerinden ise twitter.com/365GunAta hesaplarından takip edilebilen “365 Gün Atatürk” takvimi, özellikle gençleri Cumhuriyet’in erken dönemiyle tanıştırmayı amaçlıyor.

İRAN, FACEBOOK YASAĞINI KALDIRIYOR



İran İslami Kültür ve İrşat Bakanı Ali Cenneti, aralarında Facebook’un da bulunduğu bazı sosyal medya sitelerine konulan erişim yasağının kaldırılmasını incelediklerini ifade etti.

VARİS TEDAVİSİ İÇİN KÖPÜK YÖNTEMİ GELİŞTİRİLDİ



Varislerden kurtulmanın yeni yöntemi olarak geliştirilen sıvı veya köpük şeklinde olan skleroterapi, toplardamar duvarlarında hasar yaratma potansiyeli olan kimyasal maddelerin ince bir iğneyle sıvı veya son yıllardaki şekliyle köğük şeklinde verilmesiyle gerçekleşmektedir.