29 Ocak 2013 Salı

‘İSTANBUL SENFONİSİ’ ALBÜM OLARAK YAYINLANDI



Ünlü piyanist ve besteci Fazıl Say’ın 2009’da bestelediği ‘İstanbul Senfonisi’, Türkiye’de ve tüm dünyada raflardaki yerini aldı.

RUS PİYANİST 15 ŞUBAT'TA SEVENLERİYLE BULUŞUYOR



Bugünlerde müthiş bir Rus piyanisti ortalığı kasıp kavuruyor, fırtına gibi esiyor. Günümüzün en iyi Rus piyanistleri arasında kabul edilen Alexei Volodin, 15 Şubat 2013 Cuma 20:00'de Sakıp Sabancı Müzesi' 'the Seed'de sevenleriyle buluşacak.

'DÖNÜŞÜM ÖDÜLLERİ' SAHİPLERİNİ ARIYOR



Buğday hareketinin öncüsü ve Buğday Ekolojik Yaşamı Destekleme Derneği’nin kurucusu Victor Ananias’ın ismi, tohumlarını attığı dernek çalışmalarının yanı sıra adına düzenlenecek “Dönüşüm Ödülleri”nde yaşamaya devam edecek. Ödüller için başvurular sürüyor.

OBEZİTEYLE MÜCADELEYE YOĞUN İLGİ



Zonguldak’ta Bülent Ecevit Üniversitesi tarafından morbid obezite (aşırı şişmanlık) sebebiyle sağlık sorunu yaşayan hastalar tedavi ediliyor. Hastanenin başarısını duyan hastalar ise Samsun, Ankara gibi şehirlerden tedavi olmaya geliyor.

SAG ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU



Geleneksel olarak Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi'nin Oscar ödüllerinden 2-3 hafta önce verilen Hollywood Sahne Sanatçıları Birliği (SAG) ödülleri, Los Angeles'ta düzenlenen ödül töreninde sahiplerini buldu.

SAĞLIĞI DÜZELENLERE 700 LİRA ÖDÜL!



ABD’de 3 yıl içinde sigarayı bırakan, kilo veren, kolesterolünü ve tansiyonunu kontrol altına almayı başarana 700 lira ödül verilecek.