28 Ağustos 2010 Cumartesi

LEYLA GENCER ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

6. Leyla Gencer Şan Yarışması’nın final gecesi Aya İrini Müzesi’nde gerçekleştirildi. Final gecesinde 9 finalist, izleyicilere müzik ziyafeti sundu.

KADINLARA "TAVUK ETİ" MÜJDESİ

ABD'de yapılan bir araştırma, tavuk eti tüketiminin kalp krizi riskini önemli derecede azalttığını bir kez daha kanıtladı.

İYİLİK TRENİ'NİN İKİNCİSİ UĞURLANIYOR

Sel felaketi yaşayan Pakistan'a yapılan yardımlar sürüyor. Sel felaketinin ilk gününden itibaren ekiplerle birlikte bölgede yardım çalışmalarına başlayan Türk Kızılayı, felaket bölgesine hava, kara ve demiryolu aracılığıyla yardımları ulaştırmaya devam ediyor. Türk Kızılayı son olarak, Sabah Gazetesi'nin de işbirliği ile bölgeye ulaştırdığı ilk 'İyilik Treni'nin ardından, ikinci "İyilik Treni'ni de göndermeye hazırlanıyor.

MUHTEŞEM AÇILIŞ


Türkiye'nin bugüne kadar ev sahipliği yapacağı en büyük organizasyon olan 2010 FIBA Dünya Basketbol Şampiyonası görkemli bir törenle başladı. Ataköy Sinan Erdem Spor Salonu’nda düzenlenen gecede ünlü sanatçılar sahne alırken, unutulmayacak sahne şovları sergilendi. Açılış töreninde ayrıca Anadolu Ateşi dans topluluğu da dev prodüksiyonu Troya ile sahne aldı.

YAZ OYUNLARI BAŞLIYOR

Şehir Tiyatroları'ndan yapılan açıklamaya göre, her yıl ''Yaz Oyunları''nda müzikallerle seyircinin karşısına çıkan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, bu yıl da sezon içinde beğeniyle izlenen müzikalleri sahnelemeye devam edecek.

AKDAMAR ADASI AYDINLIĞA KAVUŞTU

Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı tarafından hazırlanan proje ile Van Gölü'ndeki Akdamar Adası bu akşamdan itibaren ışıl ışıl olacak.       

İSTANBUL’DA DOĞU-BATI KÖPRÜSÜ KURULDU, MODADAN 3 MİLYAR DOLAR GÖRÜNDÜ

İstanbul, moda haftasının yanı sıra, dünden itibaren iki moda fuarına birden ev sahipliği yapmaya başlayarak, bu alanda “Doğu-Batı köprüsü”ne dönüştü. Bu hareketlilik, moda ekonomisinin 5 yılda 3 milyar dolara ulaşma öngörüsünü güçlendirdi.

GMAIL TELEFON OLARAK DA KULLANILACAK

Gmail kullanıcıları artık web tabanlı e-posta servisinin arabirimi üzerinden telefonları arayabilecek.