12 Temmuz 2010 Pazartesi

VODAFONE CAZ FESTİVALİ'Nİ OTOBÜS DURAKLARINA TAŞIDI

Mayıs ayında imzalanan sponsorluk anlaşması ile İKSV etkinliklerinin üç yıl boyunca resmi iletişim sponsorluğunu üstlenen Vodafone Türkiye, en yeni mobil iletişim teknolojilerini kullanarak, İKSV'nin kültürel faaliyetlerini desteklemeye devam ediyor. Mobil iletişimde dünya lideri olan Vodafone, caz tutkunlarının merakla beklediği 17. Uluslararası İstanbul Caz Festivali için en son iletişim teknolojilerinden yararlanarak çeşitli interaktif uygulamalar gerçekleştiriyor.

Vodafonelular bulundukları bölgedeki İKSV etkinlikleri hakkında tüm bilgilere lokasyon bazlı bilgi servisi Vodafone Etrafımda Ne Var? uygulaması ile ulaşıyor. IKSV yazıp 7777'ye SMS gönderen, Vodafone live!'dan İKSV'ye özel mobil internet sayfasına giren veya iPhone, Blackberry ve diğer akıllı telefonlardan Vodafone Etrafımda Ne Var uygulamasına giren Vodafone aboneleri en yakınlarındaki İKSV etkinliği ile ilgili tüm bilgilere anında ulaşıyor.

Vodafone, bu kez de İKSV 17.Uluslararası İstanbul Caz Festivali özelinde, otobüs duraklarında ve gazete ilanlarında gerçekleştirdiği Tag uygulaması ile Türkiye'de bir ilki gerçekleştiriyor. İlan üzerindeki Tag'in fotoğrafını çekenler anında IKSV özel mobil internet sayfasına yönlendiriliyor ve tüm bilgilere ulaşabiliyorlar.

Ayrıca Vodafone tarafından İstanbul Harbiye Açık Hava Tiyatrosu ve Sepetçiler Kasrı gibi konser mekanlarında kurulan "Basın Köşesi", basın mensuplarının 3G üzerinden rahatça internete bağlanmalarına olanak sağlıyor. Böylelikle, basın mensupları konserlere ilişkin görüntü, fotoğraf ve konsere ilişkin notlarını anında basın mecralarıyla paylaşabilme imkânı buluyorlar.

MARKETING TÜRKİYE

0 yorum:

Yorum Gönder