22 Mayıs 2013 Çarşamba

MURAT BOZ, 1 MİLYON KAHRAMAN ARIYOR



Geçtiğimiz yıl Kuzey Kutbu’nu Koru kampanyasının videosu için seslendirme yapan Murat Boz, bu kez kampanyanın yüzü oldu ve iki kısa film çekiminde yer aldı. Bugün yayımlanan ilk filmde, Kuzey Kutbu eridiği için evsiz kalan ‘Paula’ adlı kutup ayısı İstanbul’a gelerek Murat Boz’dan imza kampanyası için yardım istiyor. Geçtiğimiz yıl Murat Boz’un seslendirme yaptığı videoda da aynı Kutup ayısı yer almıştı.

NİKSAR'IN "DOĞAL" YÜZÜ



Karadeniz'in bol yağışıyla bereketlenen toprakları ile Orta Anadolu'nun bozkırları arasında kalan Tokat'ın Niksar ilçesi uluslararası fotoğraf yarışmasına ev sahipliği yaptı. Ortaya çıkan kareler ilçenin sadece coğrafi değil, sosyal ve kültürel farklılığını da gözler önüne serdi.

MICROSOFT XBOX ONE'I TANITTI



Microsoft, ABD'nin Washington eyaletine bağlı Redmond kentindeki merkezinde düzenlediği basın toplantısıyla yeni oyun konsolu Xbox One'ı tanıttı.

30 SANİYEDE ‘CEP’ ŞARJI



Hint asıllı Amerikan vatandaşı Eesha Khare tarafından geliştirilen ‘süperkapasitör’ cep telefonlarını sadece 30 saniyede şarj edebiliyor.

TEDAVİLERİ TAMAMLANAN KUŞLAR ÖZGÜRLÜĞE KANAT ÇIRPTI



Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Veterinerlik Fakültesi Hayvan Hastanesi'nde yaklaşık 9 aydır tedavileri süren ve nesli koruma altında bulunan 2 şahin, kaya kartalı, bozkır delicesi, kerkenez ve atmaca, doğal hayata bırakıldı.

İNTERNET PAKETLERİNİN KOTASI YÜKSELİYOR



BTK'nın paylaştığı yeni tarife seçeneklerine göre 5 GB kotası olan ve 16 Mbit hıza kadar kullanılabilen paket artık yeni abone almayacak.

MÜZİK TEDAVİSİYLE ŞİFA DAĞITILIYOR



Özel İzmir Egepol Hastanesi'nde, müzikle tedavi yöntemiyle hastalara şifa dağıtılıyor.