6 Haziran 2013 Perşembe

BUGÜN GEZİ PARKI İLE DAYANIŞMA KONSERİ VAR



Gezi Parkı'nda süren eylemlerin 10. gününde sanatçılar konser vererek meydanda bulunanlara destek verecek.

NEW YORK TIMES'TAKİ 'GEZİ' İLANI BELLİ OLDU!



Gezi Parkı eylemleri karşısında ana akım medyanın pasif tutumunu eleştirmek amacıyla New York Times'a verilecek ilanın detayları belli oldu.

DOSTLAR NAZIM'I ANDI, GEZİ'Yİ SELAMLADI



Genco Erkal, 3 Haziran 1963 yılında kaybettiğimiz Nazım Hikmet'i, ozanın 50. ölüm yıldönümü için uyarladığı 'Yaşamaya Dair-Bursa Cezaevi'nden Mektuplar'ın, dün akşam ücretsiz sahnelediği gösteriminde andı!

DOCUMENTARIST UZATILDI, KAPANIŞ GEZİ'DE



DOCUMENTARİST İstanbul Belgesel Günleri, programına direniş belgeselleri ekleyerek festivali uzatma kararı aldı. Kapanış ve ödül töreni 9 Haziran akşamı Gezi Parkı'nda yapılacak. Alan Berliner'in tüm filmleri de önümüzdeki günlerde ücretsiz gösterilecek.

AIR CANADA, İSTANBUL'A DİREKT UÇUŞLARA BAŞLADI



Türk Hava Yolları’nın uzun çabalar sonucunda Kanada uçuşlarını başlatmasından sonra yapılan anlaşmaya göre Kanada’nın en büyük havayolu şirketi Air Canada, Toronto-İstanbul arasında non stop uçuşlara başladı. Boeing 767-300ER tipi uçaklarla gerçekleştirilecek uçuşlar; Çarşamba, Cuma ve Pazar günleri olmak üzere haftada 3 gün olarak planlandı. Air Canada uçağı Atatürk Havalimanı’nda su takının altından geçerken, İstanbul’a gelen 220 yolcu da karanfillerle karşılandı.