14 Şubat 2014 Cuma

TAN ORAL’IN GÜLEÇ ÇİZGİLERİ



Schneidertempel Sanat Merkezi, 12 Şubat - 09 Mart tarihleri arasında Tan Oral’ın Vinyetler(Vignettes)‘ ini„Tan Oral’ın Güleç Çizgileri“ adlı sergide meraklısıyla buluşturuyor.

VALİDE SULTAN KÖPRÜSÜ RESTORE EDİLDİ



Karayolları Genel Müdürlüğü ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesince, Osmanlı İmparatorluğu'nun en güçlü kadınlarından biri olan Valide Kösem Sultan tarafından yaptırılan köprü restore edildi.

DİZİ YAZARIM ATÖLYESİ BAŞLIYOR



Asi, Genco, Aşka Sürgün, Kurşun Yarası, Kasaba, Erkekler Ağlamaz, Silbaştan dizilerinin senaryo yazarlarından Bilal Babaoğlu eğitmenliğindeki senaryo atölyesi 1 Mart 2014’te başlıyor.

NANA MOUSKOURİ İSTANBUL'DA KIZIYLA SAHNEYE ÇIKACAK



Mouskouri'ye, 16 Şubat'ta Zorlu Center PSM'deki performansında 4 Fransız müzisyen ile Fransa'da müzik kariyerini sürdüren kızı Lénou da eşlik edecek.

13. ULUSLARARASI BAĞIMSIZ FİLMLER FESTİVALİ BAŞLADI



13. !f İstanbul Uluslararası Bağımsız Filmler Festivali'nin açılış galası dün akşam yapıldı. Sinema severlerin yoğun ilgi gösterdiği galada, yılın en çok konuşulan filmi Sınırsızlar Kulübü'nün de gösterimi yapıldı.

ANTALYA'DA NOEL BABA BARIŞ KÖYÜ

Uluslararası Noel Baba Barış Konseyi, dünya tarihinde ilk kez barış ve kültürü yaşatmayı hedefleyen Barış Köyü projesini 41 ülkenin katılımıyla Antalya'nın Maden Koyu'nda hayata geçirecek.