23 Eylül 2010 Perşembe

BAŞYAPITLAR ÖNCE FİLMEKİMİ'NDE

Somewhere, New York, I Love You, Tehlikeli Yol, Sosyalizm, Hırsızlar Şehri, Nefes Nefese, Ateşli Oda... Yılın en çok merak edilen yapımları, ödüllü filmleri Filmekimi'nde gösterilecek. Biletler 2 Ekim'den itibaren satışta.

BİLİM VE EĞLENCE GÜNLERİNİ KAÇIRMAYIN!

TÜBİTAK, 24 Eylül Cuma günü Bilkent Üniversitesi ev sahipliğinde 7'den 70'e tüm bilim meraklılarının katılabileceği ''Bilim ve Eğlence Günü'' düzenleyecek.

BEYİN FELÇLİ ÇOCUKLARIN UMUDU OLDU

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Rektörü Prof. Dr. Şükrü Boylu, açılan pediatrik rehabilitasyon ünitesinin beyin felçli çocukların umudu olduğunu söyledi.

DOĞUŞ'TAN ŞANLIURFA'YA LİSE VE KIZ YURDU

Şanlıurfa Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, Doğuş Grubu ve Ayhan Şahenk Vakfı işbirliğiyle Şanlıurfa'da 24 derslikli bir lise ve 200 yataklı bir kız öğrenci yurdu yapımı için protokol imzalandı.

BABIALİ ŞENLİKLERİ BAŞLIYOR

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti(TGC) tarafından düzenlenen Babıali Şenliği'nin üçüncüsü 30 Eylül-3 Ekim tarihleri arasında Sultanahmet Parkı'nda yapılacak. Şenlik süresince, gazeteler, dergiler, yayınevleri, internet siteleri ve ajanslar okurlarıyla, televizyon kuruluşları izleyicileriyle, radyolar da dinleyicileriyle buluşacak.

KABLOSUZ İNTERNETTE DEVRİM!

Google'ın özel izinle yürüttüğü deney, kablosuz internetin kitabını baştan yazıyor. Google yaptığı açıklama ile yeni kablosuz internet bağlantısı deneyini duyurdu.

ELİF'İN GURUR VEREN BAŞARISI

Genç sanatçı Elif Şahin, Almanya’da katıldığı uluslararası yarışmadan Türkiye’ye dünya birinciliği getirdi. Şahin, kendi alanında dünyanın en büyük organizasyonu olan Hugo Wolf Uluslararası Lied Yarışmasında 114 sanatçı arasında zirveye yerleşti.

"ÇOCUKLAR GÜLSÜN DİYE" KAMPANYASI

Trabzon'un Vakfıkebir ilçesinde, "Çocuklar Gülsün Diye" kampanyası kapsamında yapılan bir anaokulu, sanatçı Gülben Ergen'in katılımıyla açıldı.