15 Eylül 2010 Çarşamba

TEK DERS MAĞDURLARINA MÜJDE

Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, tek dersten başarısız olduğu için liseden mezun olamayan öğrencilere sınav hakkı verileceğini bildirdi.

MÜZİĞE DOYMA VAKTİ GELDİ

6 Ekim 2010 - 9 Haziran 2011 tarihleri arasında Mustafa Kemal Merkezi’nde (MKM) gerçekleşecek İstanbul Resitalleri, sanatseverleri müziğe davet ediyor.

İSTANBUL’UN İLK KENT MÜZESİ AÇILDI

İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti Ajansı projeleri kapsamında, Adalar Vakfı, Adalar Belediyesi ve Adalar Kaymakamlığı’nın ortak çalışması ile hayata geçirilen Adalar Müzesi, 3 geçici açık hava sergisi ile gerçekleştirdiği ön açılışının ardından, kapılarını İstanbullulara açtı.

ALTIN PORTAKAL'DAKİ FİLMLER 5 YTL'YE İZLENECEK

47. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde özel sinema salonları ve Antalya Kültür Merkezi'nde (AKM) gösterime girecek filmler 5 TL'ye izlenebilecek. AKM'de de gösterilecek uzun metraj gala ve özel gösterim filmler için tam bilet 5, öğrenci bileti 3 TL olarak belirlendi.

EKİM'DE FİLM BAŞKADIR

İstanbul Kültür Sanat Vakfı tarafından düzenlenen Filmekimi, dünyanın belli başlı festivallerinde gösterilen ödüllü yapıtlarla usta yönetmenlerin son filmlerini sinemaseverlerle buluşturuyor.