15 Mart 2013 Cuma

ÇOCUKLU MEMURLARA ZAM MÜJDESİ



Hükümetin yürüttüğü 'çocuk teşviki' çalışmaları sürerken, bu kapsamda memurlar için de bir düzenleme yapılıyor.

PANKREAS KANSERİNİN YENİ İLACI!



Colorado Üniversitesi'nden bilim insanlarının araştırması, kudret narı suyunun pankreas kanseri hücrelerinin enerji kaynağını (glikoz) keserek ölmesini sağladığını gösterdi.

GENÇ CAZ SAHNESİNDE PİŞ!



İstanbul Caz Festivali kapsamında bu yıl 11. kez gerçekleştirilecek, genç müzisyen ve topluluklara festival programında yer alabilecekleri bir platform oluşturan Genç Caz konserleri için başvurular başladı. Bu yıl Babajim Istanbul Studios & Mastering işbirliğiyle düzenlenecek Genç Caz’a katılmak isteyen müzisyenler ve gruplar demo kayıtlarını, iksv.org/genccaz adresindeki başvuru formunu doldurduktan sonra, 10 Mayıs Cuma günü 18.00’a kadar festival ofisine (İKSV, Nejat Eczacıbaşı Binası Sadi Konuralp Caddesi No: 5 Şişhane) iletebilirler.

SÜPER HIZLI GALAXY S 4 GÖRÜCÜYE ÇIKTI



Samsung, internette yaşanan sızıntıların aksine çok daha gelişmiş bir telefonla tüketicilerin karşısına çıktı. Galaxy S 4, tasarım olarak bir önceki modelinden çok uzaklaşmadı.iPhone’un en büyük rakibi olarak gösterilen Galaxy S serisinin yeni telefonu, bir önceki modeline göre çok daha iyi özelliklere sahip.