22 Eylül 2011 Perşembe

ÇÖPTEN ELEKTRİK ÜRETİLMEYE BAŞLANDI

Bolu Belediyesi tarafından kurulan ''Katı Atık Depolama Tesisi''nden elde edilen metan gazı ile elektrik üretimine başlandı.

EFSANE ROCK GRUBU JAMES İSTANBUL'DA

Geçtiğimiz yıl The Charlatans, UNKLE ve birbirinden iddialı dünyaca ünlü müzisyenleri ağırlayan Avea Escape to Music konserlerinin, Ekim'de başlayacak ikincisinde yine yer yerinden oynayacak.

ROMA'DA 30 TÜRK FİLMİ GÖSTERİLECEK

Roma'da ilk kez düzenlenen Türk Filmleri Festivali, yarından itibaren 30 Türk filmini İtalyan izleyicilerle buluşturacak. Lancia'nın ana sponsorluğunda, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın desteği ile 22-25 Eylül arasında gerçekleştirilen festivalin açılışına Türkiye'den Cem Yılmaz ve Şener Şen de katılacak.

ANADOLU ATEŞİ, SİNEMALARDA!

‘Anadolu Ateşi’ de üç boyut furyasına katıldı. Mustafa Erdoğan’ın genel sanat yönetmeni olduğu dans topluluğunun 23 Eylül saat 21.00’de Harbiye Açıkhava Sahnesi’ndeki gösterileri üç boyutlu kameralarla çekilip daha sonra sinemalarda gösterime girecek. Blu-ray formatında DVD’si de piyasaya sürülmesi planlanan yapımda izleyiciler de yer alacak. Bu tür bir uygulamayı yapanlar arasında konserlerini üç boyutlu film olarak çeken ünlü müzik grubu U2 da var.