2 Ekim 2013 Çarşamba

ŞEHİRDEN ÇİFTLİĞE TAŞINMAK ALERJİLERİ YOK EDİYOR



Yetişkinlerin şehir hayatından uzaklaşarak çiftliğe taşınmasıyla yaşanacak çevresel değişimler, alejileri ve aşırı duyarlılıkları büyük ölçüde azaltabilir, hatta ortadan kaldırabilir.

JAPONLAR'DAN 'TERCÜMAN' GÖZLÜK



Japonya'nın teknoloji devi NTT Docomo şirketi takanın kültürünü artıran bir gözlük üzerinde çalışıyor. Metinler üzerinde tercüme yapabilen gözlük denemelerinde okunması bir hayli zor olan Japon alfabesini çözdü.

YASMİNE HAMDAN 6 EKİM'DE SALON'DA



Yasmine Hamdan, 6 Ekim Pazar akşamı 20.00'de Salon sahnesine konuk olacak.

AKBANK CAZ'DA GRAMMY'Lİ EFSANE VE...



Akbank Caz Festivali’nde bugün üç konser var. Günümüzün en büyük cazcılarından Grammy ödüllü trompetçi ve multi-enstrümantalist Nicholas Payton, 21.30’da Babylon sahnesinde olacak. Belirli bir türe sadık kalmayan, her konserinde farklı tarzları bir araya getiren Payton, müzikseverlere geçmişten günümüze uzanan bir repertuvar sunacak.

YAŞLILAR İÇİN EN RAHAT ÜLKE: İSVEÇ



Dünyada yaşlıların en rahat yaşadığı ülkenin İsveç, yaşlılar açısından en kötü koşulların bulunduğu ülkeninse Afganistan olduğu açıklandı. Türkiye ise 70. sırada yer aldı.

T40 499 TL'YE SATIŞTA!



Turkcell’in geliştirdiği Türkiye’nin ilk yerli tasarım akıllı telefonu Turkcell T40 kullanıcıların beğenisine sunuldu. Turkcell'in Ar-Ge üssü Turkcell Teknoloji'de geliştirilen Turkcell T40 fark yaratan fonksiyonları ve tasarımıyla dikkat çekiyor. Üstün HD kalitesiyle aramalarda daha canlı, multimedya uygulamalarda daha keyifli ses deneyimi sunan Turkcell T40 keyifli anları etkileyici fotoğraf ve videolara dönüştüren gelişmiş kamera özelliklerine de sahip. Türk mühendisleri tarafından tamamen T40'a özel tasarlanan Turkcell arayüz ise kullanıcılarının hayatını kolaylaştırmayı hedefliyor.