22 Temmuz 2011 Cuma

BABYLON'DAN ÇEŞME'DE FESTİVAL

Çeşme yepyeni bir festivale ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Şeker Bayramına denk gelen 1-2 Eylül tarihlerinde Babylon Aya Yorgi’de çok sahneli, taptaze bir festival gerçekleşecek: Babylon Soundgarden 2011. Yabancı ve yerli birçok grup ve DJ’in performans göstereceği gün boyu sürecek etkinlikte; plajda beach volley, langırt turnuvası ve futbol gibi farklı aktiviteler de yer alacak.

OSMANBEY SOKAKLARI YAYALAŞTIRILIYOR

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Müdürlüğü'nün yaptığı çalışma sonucu, vatandaşların ve turistlerin daha rahat dolaşması ve tekstil sektörüne hareket getirmesi için özel araçların Osmanbey'e girmemesi kararı alındı.

SİDE’DE YAZ BOYU FESTİVAL

2010 yılında Avrupa Festivaller Birliği üyeliğine kabul edilen Side Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali bu yıl 23 Temmuz-17 Eylül 2011 tarihleri arasında gerçekleşecek. 15 farklı etkinliğin yer aldığı festivalde programlar ücretsiz olarak izlenebilecek.

GOOGLE, VİRÜS MAĞDURLARINI UYARIYOR

Dünyanın en büyük arama motoru Google, bilgisayarına virüs bulaşmış kullanıcılar için uyarı sistemi hazırladı. Bundan öyle Google’dan arama yapan kullanıcılar, bilgisayarlarında virüs tespit edildiği taktirde, bir uyarı alacaklar.