3 Temmuz 2012 Salı

DÜNYA DEVLERİ BODRUM'A GELİYOR

José Carreras D-Marin Klasik Müzik Festivali açılış konseri için Bodrum’a geliyor. Fazıl Say ise Mezopotamya Senfonisi’nin Bodrum prömiyeriyle D-Marin’de olacak.

FOTOĞRAFLARINIZ DENİZLERE UMUT OLSUN

WWF-Türkiye denizlerin korunması ve azalan türler konusunda farkındalık yaratmak amacıyla Denizlerin Umudu Su Altı Fotoğraf Yarışması’nı düzenliyor.

CAZ FESTİVALİ JAMAİKA EFSANELERİYLE BAŞLIYOR

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından 19 yıldır düzenlenen İstanbul Caz Festivali bu akşam The Marmara Esma Sultan’da gerçekleştirilecek açılış töreniyle başlıyor.

VİYANA FİLARMONİ ORKESTRASI GELİYOR

Dünyanın en iyi senfonik müzik topluluğu olarak tanınan Viyana Filarmoni Orkestrası, Türkiye'ye geliyor.

TÜRK TASARIM TARİHİ BU SİTEDE

Endüstriyel Tasarımcılar Meslek Kuruluşu Derneği (ETMK), “Endüstriyel Tasarım Tanıtım Ajansı (ETTA)” bünyesinde; Türkiye’de özgün ürün tasarımı konusunda geçmişten günümüze gerçekleşen üretim ve tasarım süreçlerinin kaydını tutmak, üretici ve tasarımcılara dair nesne ve arşiv malzemesini bir araya getirerek bir tasarım belleği oluşturmak üzere bir Endüstriyel Tasarım Sanal Müzesi (ETSM) kurdu.

TÜSİAD ÜYELERİ GENÇLERE KOÇLUK YAPACAK

TÜSİAD’ın gençleri girişimcilik ve yenilikçilik konularında teşvik etmeyi hedefleyen ”Bu Gençlikte İş Var” projesi, üniversite öğrencilerinden büyük ilgi gördü. Üniversite öğrencilerinin yenilikçi iş fikirlerinin ödüllendirildiği projeye 48 üniversite katılım gösterdi. Üniversite öğrencilerinden gelen 154 yeni iş fikri arasından 15 proje ön elemeyi geçerken, TÜSİAD üyeleri ön elemeyi geçen bu projeleri geliştirmek için gençlere koçluk yapma görevini üstleniyor.