6 Haziran 2012 Çarşamba

KALAN MÜZİK'TEN UNUTULMAZ 20. YIL KONSERLERİ

78 devirli taşplakları temizleyip yeniden basımını yaparak ilkleri gerçekleştiren kurum olarak müzik piyasasındaki yerini bundan 20 yıl önce alan Kalan Müzik, haziran ayında 20. yıl konserleri düzenliyor.

"DÖNÜŞÜM İYİ GELECEK!"

ÇEVKO Vakfı, 5 Haziran Dünya Çevre Günü kapsamında tüketicileri bilinçlendirmek adına TC. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile birlikte TV ve Radyo için kamu spotları hazırladı.Ünlü isimlerin gönüllü olarak destek verdiği kampanyada Jülide Ateş (Star TV, Bugün), TopraK SERGEN (Oyuncu,Seslendirme Sanatçısı) ,GEVEZE (Virgin Radio,GEVEZE Show) Irmak Ünal (Oyuncu) , Ayhan Sicimoğlu (SkyTurk 360 ) , Güven İSLAMOĞLU (CNN Türk,Yeşil Doğa),Seda AKGÜL (TV8 ,Erken Baskı) yer aldı.

PARKİNSON HASTALARINA AŞI GELİYOR

Avusturya biyoteknoloji şirketi Affiris, Parkinson hastalığına karşı aşının geliştirilmesi için dünyada ilk klinik deneyin başlatıldığını belirtti.

KARİKATÜR YARIŞMASI SONUÇLANDI

29. Aydın Doğan Uluslararası Karikatür Yarışması'nda birincilik ödülü, Türk sanatçı Doğan Arslan ile İranlı sanatçı Javad Alizadeh arasında paylaşıldı.

DEAD CAN DANCE İSTANBUL'DA!

1980 ve 90'ların en özgün topluluklarından Dead Can Dance, yaklaşık 15 yıllık bir aradan sonra yeniden İstanbul'da.

İSTANBUL MODERN'LE MOMA İŞBİRLİĞİ

İstanbul Modern, dünyanın en prestijli sanat müzelerinden New York MoMA’yla işbirliğine gidiyor.

SMS'LE ACİL YARDIM DÖNEMİ

Elektronik Haberleşme Sektöründe Acil Yardım Çağrı Hizmetlerine İlişkin Yönetmelik ile acil yardım numaralarına kısa mesaj (SMS) göndermek mümkün olacak.