22 Temmuz 2010 Perşembe

KAPALIÇARŞI, PAZAR GÜNLERİ AÇILMAYA HAZIRLANIYOR

3 bin 600 adet dükkanın bulunduğunu, yazları çalışan sayısının 30 bine ulaştığı ve mevsimine göre günde 250 bin ile 400 bin kişinin ziyaret ettiği Kapalıçarşı, pazar günleri de ziyarete açılmaya hazırlanıyor.

AĞIZLARA LAYIK ÇİKOLATALI MANTI

Konya'da küçük kareler halinde kesilip içerisi çikolata ile doldurularak hazırlanan ve çikolata sosu ile servis edilen mantı ilgi görüyor.

EGE'DE MAVİ BAYRAK LİDERİ KUŞADASI

İzmir, Aydın, Balıkesir ve Çanakkale sahillerine bu yıl toplam 17 yeni mavi bayrak geldi. İlçelerin arasında liderlik 14 bayrakla Kuşadası"nda. İkinci sıradaki Çeşme ise bu yıl mavi bayraklarından birini kaybetti.

EMEKLİLERE MÜJDE

Emekli maaşına bağlanma müracaatlarına daha önce 50 günde cevap verirken, yapılan düzenlemelerle bu süreyi 31 güne indirdiklerini belirten Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ömer Dinçer, e-devlet ile bu süreyi üç güne düşürmeyi istediklerini ifade etti.

BEDAVA ANTİVİRÜS YENİLENİYOR!


Microsoft'un bedava anti-virüs ve anti-spyware ürününün yeni sürümü ilk betasıyla karşınızda. Microsoft Security Essentials'ın yeni sürümünün betası hemen indirilebilir durumda. Beta sürümündeki özellikler ise şu şekilde;