9 Şubat 2012 Perşembe

SİZ DE BIRAKABİLİRSİNİZ

9 Şubat Dünya Sigarayı Bırakma Günü’nde kendiniz ve sevdikleriniz için bir karar alın ve sigarayı bırakın. Milyonlarca kişi yaptıysa, siz de yapabilirsiniz.

BERLİNALE PERDELERİNİ AÇIYOR

Berlinale 09-19 Şubat tarihlerinde Berlin'de başlıyor. 400 filmin gösterileceği festivalde 18 film 'Altın Ayı' için yarışacak. Festivalde Türkiye'den de iki film yer alıyor.

DARTH VADER İSTANBUL'A GELİYOR!

Star Wars karakterleri Star Wars The Old Republic oyununun Türkiye Lansmanı için İstinye Park D&R’da bir araya gelecek.

JAMES JOYCE'DAN SICAK SICAK

İrlandalı yazar James Joyce'un yeni keşfedilen çocuk hikayesi "The Cats of Copenhagen" (Kopenhag'ın Kedileri) Dublin'deki Ithys Yayınevi tarafından yayımlanarak İrlandalı okurlarla buluştu.

KENDİ SESİNDEN ORHAN VELİ

Orhan Veli'nin çok eski bir kayıt yöntemi olan ''tel''e okuma ile kaydettiği 22 şiirinden oluşan CD ile ''Beni Bu Güzel Havalar Mahvetti'' kitabı, sanatseverlerle buluştu.

BASMANE BELGESEL FOTOĞRAF SERGİSİ AÇILIYOR

"Basmane Belgesel Fotoğraf Proje Sergisi", bugün saat 18.00 de Schneidertempel Sanat Merkezi'nde İstanbullu sanatseverlerle buluşacak .

MODANIN KALBİ İSTANBUL FASHİON WEEK'TE ATIYOR

Türk moda endüstrisinin dünyaya açılan penceresi İstanbul Fashion Week (IFW) başladı. İstanbul Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (İHKİB) önderliğinde Moda Tasarımcıları Derneği (MTD), Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) ve İstanbul Moda Akademisi (İMA) işbirliğiyle düzenlenen IFW'e katılan marka ve tasarımcılar, ''2013 Sonbahar-Kış'' koleksiyonlarını sunacak.