8 Nisan 2011 Cuma

"MUTFAK ÇÖPÜMÜZ ALTIN DEĞERİNDE"

Mutfak atıklarınızı çöpe göndermeden değerlendirmeniz mümkün... Buğday Derneği, Nisan ayı boyunca Çamtepe Ekolojik Yaşam Merkezi'nde ve %100 Ekolojik Pazarlarda yapacağı eğitim ve atölye çalışmalarıyla, mutfak atıklarından elde edeceğiniz kompost gübre konusunda farkındalık yaratmayı ve kompostu yaygınlaştırmayı hedefliyor.

MICHAEL NYMAN CRR'DE

20. yüzyıl müziğinin en önemli ismi, günümüzün en etkileyici kültür ikonu, besteci, piyanist, müzikolog, yazar, yapımcı, senarist, şef Michael Nyman, 15 Nisan'da, Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda, İstanbullu müzikseverlerle buluşacak.

CEP'TEN KISA MESAJ YÜZDE 50 UCUZLADI

Mobil Elektronik Haberleşme Hizmetleri Azami Ücret Tarifesi'ni onaylayarak uygulamaya başlayan BTK, SMS için en yüksek ücret tarifesini 80 kuruştan 41,54 kuruşa indirdi.

TÜRK ŞARAPLARININ BAŞARISI

Wines of Turkey'in (WOT), 7 üretici ile birlikte katıldığı Almanya'daki ProWein Fuarı'ndan başarılı sonuçlar çıkardığı bildirildi.

"ÇANAKKALE 1915 GEZİCİ MÜZESİ" KÜTAHYA'DA

''Çanakkale'den Anadolu'ya'' projesi kapsamında yola çıkan ''Çanakkale 1915 Gezici Müzesi'', Kütahya'da ziyarete açıldı. Çanakkaleli yerel tarih araştırmacısı Ahmet Uslu'nun hazırladığı, Kütahya Tüm Aktif Memurlar Derneğinin (TAMDER) katkılarıyla Zafer Meydanı'ndaki Azerbaycan Parkı'nda ziyarete açılan gezici müzede, Çanakkale Savaşı'nı anlatan tablolar, siper görüntüleri, savaşta kullanılan kılıçlar, silahlar ve mermiler sergileniyor.